Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2007, 17:23   #15 (permalink)
garibim
Foruma Alışıyor

Toplam Online: N/A

Sevgili Arkadaşım,öncelikle millet olarak ve inançlı bireyler olarak vicdanımızı alınan kararlarla ve yapılan haksızlıklarla kanatan bu konudaki duyarlılıgından ötürü tebrik ediyorum..
ve ayrıca bu konuda düşüncelerini başlık altında açıkca belirten arkadaşlarada teşekkürlerimi iletiyorum medeni cesaretlerinden ötürü.

Medeni Cesaret dedim; öle ki yıllardır yasadıgımız ve yasanılmıs su toprakların üzerinde Ülkemizin vatandaşı oldugumuz halde kımılerımız hala bazı degerlerınden dolayı yargılanmakta,suçlanmakta ve yalnız başına bırakılıp nerdeyse kendı vicdanıyla çelişkiye düşmesine sebebiyet verilmektedir.

Oysaki herkezin kendı düşünce ve yasaşm tarzıdır inancının dogrultusunda, şunu da acıkca söylım kı medenı dıye gosterılen dıger ülkelerdeki yaşam tarzı bızım örf,adet ve geleneklerımıze ters dusmesıne ragmen tüm genclerin yasam standartlarına yön vermıs bulunmaktadır...Kısacası iyiye gıtmedıgımız cok aşikar bu anlıyabılecek genclıkte hızla azalmakta.Rabbim umarım millet olarak uyanmamızı en kısa zamanda nasip eder,etsinki bu topraklar üzerinde yaşıyan her birey özüne sahip cıkarak yaşıyabilisin.

Şu da bir su götürmez bir gerçektir ki;
Millet olarak neye "Dur" dedık kı sımdılerde de basımızdakı en buyuk sorun olan bu "Başörtü'sü" meselesine "Yeter Artık" dıyebılelım!!!
Konu uzun Mevzu ise cok derin...Mevla inançlı olan kullarının yüzü suyu hörmetine su toplumun bıran evvel uyanmasını nasıp eylesın inş.
Allah' emanetsınız arkadaşlar.
Yardım eyle; Ruhum harab, ten harab.
garibim Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla