05-06-2007, 18:30
|
#1 (permalink)
|
| göη[ü]ℓüм
Üyelik tarihi: 10-14-2006 Bulunduğu yer: Kendi de bilmiyor ki... Cinsiyet: 
Konular: 750
Ruh Halim: Rep puanı:2 Toplam Online: 12 Saat 8 Dakika N/A | Özledim Seni .....DENİZ GÖZLÜM.. | YouTube Video | | |
Güne$in topragi bile sicakligiyla kavurdugu günlere son verircesine acilarla dolu sanak yagmurlar altindayim.. ü$üyorum..
Seni herzaman bekledigim yerde, tam buradayim i$te, fakat sen yoksun..
Ne cok bekledim seni böyle geleceksin umuduyla..
Kimi zaman geldin, kimi zaman gelmedin.. ama artik gelmeyi$lerin o kadar cogaldiki ben bile güc bulamiyorum beklentilerimden..caresiz bir bekleyi$ aldi icimi..
Ne cok özlüyorum seni.. Zamanami yenik dü$tün, yoksa sevdigini unuttunmu? Sesini duymayi özledim, yüzünü görmeyi özledim, gamzelerinin kuytusunda mutlulugu özledim..
Baki$larini üzerimde hissetmeyi, senin sevginle huzura kavu$mayi özledim.. Bir tebessümünle dünyami aydinlatmani özledim.. Seni özledim ben, seni! Sende beni özledinmi..? [marq=left:b8441cbec5]ÖZLEDİM SENİ DENİZ GÖZLÜM[/marq:b8441cbec5]Öyle bir yerle$tinki icime, tam $u sol yanima, gizli gizli dola$iyorsun bedenimin her yerinde.. Alnina öyle bir yazilmi$imki, sende bensiz yapamayacaksin!
Nereye gidersen git ama beni hep icinde, yüreginde ta$iyacaksin..
Hayatima anlam katan adamim; ben sensiz, sen bensiz hep yarim kalacak bir yanimiz!
[fade:b8441cbec5] ALINTI[/fade:b8441cbec5] |
| |