| YouTube Video |
| |
Bugün karışığım,karmakarışık…
İçimdeki küller alev almaya başladı yeniden..Küçücük yüreğimde sönmeyen kocaman
yangınlar…...
Yağmurlar yağdırmak istiyorum yangınlarıma ama nafile…her sönen ateş bir öncekinden de kuvvetli bir şekilde yeniden yanmaya başlıyor…Yağmurlarım güçsüz kalıyor yangınlarıma..
Ve mantığım duygularımın katili olmuyor…Yalnızca esiri oluyor…
Oysa nekadar da çok isterdim duygularımı yok etmeyi…Geçici bir süre için hissizleşmeyi..Ama olmuyor olamıyor…
Kendimi en kuvvetli hissettiğim anda farkına varıyorum kuvvetsizliğimin ve de çaresizliğimin…İnsanın başkasına söz geçirmesi kadar kolay değilmiş kendine söz geçirmesi…Kendisiyle kavgası…
Hani iki sonuç vardır ya kavgada ; kazanmak yada kaybetmek…Hangi taraf olursan ol bu kavgada hem kazanan hem kaybeden oluyorsun…
Kendimle , içimdeki düşmanla hesaplaşmak istiyorum ama tüm yollar bana çıkıyor.Galiba ben kendimin baş düşmanıyım..Kendimi; acılara iten,sönmeyen ateşler yakan,ümitsizliklerin peşinde koşturan,karmakarışık düşüncelere sürükleyen,çıkışı olmayan labirentte çıkış aratmaya çalışan baş düşman….
Kalemimin ucundan dökülenler kalbimin kavgasıydı..Dedim ya karışığım diye…Duygularım mantığım yine birbirine girdi…
Bazen galip gelen mantığım oluyor ama duygularım yine bir hile yaratıp mantığımdan üstün geliyor.
Bense sessiz,çaresiz uzaktan izliyorum kavgalarını,beni eritmelerini, bitirmelerini…belki de dostlarımın dediği gibi bekliyorum mantıkla duygularımın kavgasında gözlerimdeki ışıltının gitmesini…ışıltılı bakışların yerini boş gözlerin almasını….kendi köşemde seyrediyorum bitişimi…….
alıntı