05-23-2007, 11:25
|
#37 (permalink)
|
| Deneyimli
Konular: 88 Rep puanı:108 Toplam Online: 1 Saat 2 Dakika 46 Saniye | Alıntı: | GemzeLim´isimli üyeden Alıntı
Selamün Aleyküm arkadaslar. Sizlere bir konuda danismak hemde güzel bilgilerinizi almak istiyorum.Uzun yillar dostlugum olan suan görüsmedigim o kisiye cok büyük gecerli bir sebeple hakkimi helal etmemeyi düsünüyorum.Ben edindigim birkac bilgiye sahip olsamda bilmediklerim olabilir düsüncesiyle sizlerle paylasiyorum. Kisiye hakkini helal etmeme durumu size neler ifade eder,(sizden uzak dursun) bu durumla karsi karsiya gelmek zorunda kaldiniz mi ? | Aleyküm Selam ablacım.Aslında Mehmet kardeşim güzel bir cevap vermiş ama ben de bişiler eklemek istedim.Bu dünyada hakkımızı helal etmeyince diğer dünyada insanların nasıl bir cezaya mağruz kalcaklarını bilmioruz.Cehennem'e kadar yolu var dioruz bi kızgınlıkla ama Cehennem'de yanan en azılı düşümanımıza bile hakkımız geçmişse onu orda yanarken görünce hakkımızı hemen helal edebiliriz.Çünkü orda cea görmek çok zor.O yüzden ablacım sana tavsiyem hakkını helal etmendir.Arkadaşın her ne yapmış bilmiorum ama büyük müslüman her zaman merhametli olandır. |
| |