05-25-2007, 15:39
|
#20 (permalink)
|
| ÖzeL Üye
Konular: 1048
Ruh Halim: Rep puanı:251644156 Toplam Online: 5 Saat 24 Dakika 41 Saniye | teşekkürler dostlarım [align=left:1b76572c33] dostlarım benim için böyle bir bölüm açtınıza inanın çok duygulandım
başta yazıyı başlatan irem cadıya sonrada SIR ,bistra,**SiMaRiKPeRi**
,InnOCent,Vazgec_Gonlum,naughtyEREN,`°º¤øCandyø¤º°`,MecHuL,
deep,SeSSiZ_CiGLiK,caner_ist,.::su perisi::.,kucukkoylu,mansiz,pink_girl,
FairyInTheFog,VE TÜM İÇİNDEN GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ GEÇİREN VE DUA EDEN DOSTLARIMA sonsuz sevgilerimi iletiyorum inanın yazıyı görünce çok duygulandım
eğer merak edenler olursa diye anlatıyorum
annemi öldü diye çarşamba gecesi 2300 te vakıf gureba hastanesine kaldırdık orda yapılan müdaheyle hayatta kaldı
fakat yaklaşık 14 saat teşhis konamadı daha sonra röntgen filmlerinden sonra
9 yıl önce olduğu bir amilyatta bağırsak borularının bir tanesinin karnı dikilirken yanlışlıkla dikildiği saptandı bu dikilen bağırsak zamanla iğne deliği sebebebiyle büyüdü ve son anda koptu afedersiniz makattan çıkması gereken dışkı karnına dolmaya başlamış ve o da annemi ölüm durumuna getirmiş
ben bu yazımı yazdığımda annem amilyat oldu ve yoğun bakımda 8 saat kaldıktan sonra çıktı fakat şuur yerine değil bizi duyuyor ama doktorların ilk 3 güm önemli dediler inş dularınızı eksik etmeyin bende yazımı bitirip gidiyorum
ve yeniden çok duyarlı olduğunuz için siz tatlıaşkım forumunda olmaktan gurur ve sevinç duyuyorum sevgilerimle ahmet723  [/align:1b76572c33] |
| |