Bunu Okumak Yasaktır !! Bunu Okumak Yasaktır !!
Başlıktan anlaman gerekirdi.Şu an bu yazıyı okumaya çalışıyorsun hemde yasak olduğunu bile bile.Aslında bu satırları okumak yerine daha güzel hikayeler, şiirler okuyabilirsin ve duygulanabilirsin.
Hala daha ısrarla okumaya devam ediyorsun ve buradan bir ders çıkaramayacağını, bu yazının belkide hiçbirşeyi belirsiz saçmasapan bir deneme olduğunun farkında değilsin.
Bence senin sorunun var.Çok inatçısın okuma diyorum sana okuma ! Bak hala devam ediyorsun okumaya, insana bir kere söylenir laf.Çık dışarı gez eğlen, vakit geçir, sana kim diyor oturupta bu yazıyı oku diye.Yasak olmasına rağmen birde utanmadan okumaya devam ediyorsun.
Üff sıkıldım artık.Ne bekliyorsun bu yazıdan? Çok istiyorsan sana bir mesaj veriyim;
İnatçı olma...
İşte mesajınıda aldın artık okuma istersen boşu boşuna.Şu an vakit kaybettiğinin farkındamısın acaba? koca hayatından silinip geçiyor bu dakikalar.
Sen şimdi yazının sonuna ulaştım diye seviniyorsundurda.İllaki birşeymi bekliyorsun sonunda.
Yasaklar her zaman insanlar için ilgi çeker ve insanlar yasakları aştıklarında her zaman nedenini bilemedikleri bir adrenalin sahibi olurlar. |