Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-15-2007, 13:25   #11 (permalink)
yagmur_yürekli
Bizden Biri

yagmur_yürekli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: 2 Hafta 11 Saat 5 Dakika 11 Saniye

Oy küçüğüm benim neler döktürmüşsün sen öyle.Seni ne kadar sevdiğimi zaten anlatmama gerek yok,sen onu çok iyi biliyorsun.O kadar temiz bir yüreğin var ki anlatamam bunu.Evet dediğin gibi bazen kırdık bazen kırıldık ama hep sevdik ve sevildik.Bugüne kadar seni kırdıysam bir sonraki gün en iyisi ne olacak onu gör diyedir fıstığım ki sen artık çok iyi kavradın beni.Şimdi benim mutluluk kaynaklarımdan biri sensin ve veyselle olan güzel ilişkiniz.Sizi her düşündüğümde tahmin edemeyeceğiniz kadar mutlu oluyorum.Çünkü biriniz benim için her şey önden önce çok değerli bir dostum diğeriniz de bir tanecik küçüğüm.Biriniz hayatını düzene koyup tertemiz hayatını yeniden eline alan,o hep hayranı olduğum ailesine yakışır bir evlilik ve yaşam kurmasını istediğim insan ,biriniz içindeki o güzel ruhunu hiç kaybetmesin hep mutlu olsun istediğim insan.Ve gerçekten her yönünüzle birbirnizi tamamlıyorsunuz ve birbirnizi gerçekten çok seviyorsunuz.En önemli olan şey de bu.Son zamanlarda ne yaptıysam birbirinizi daha iyi anlayın diyeydi,sen biliyorsun zaten küçüğüm ama ben bir kez daha söylemek istedim.Ve sonunda berabersiniz hem de (yürekten söylüyorum) sonsuza dek.Bir gün mutlaka göreceğim dediğim kıymetlilerim arasındasın ve unutma daha beni balıkçıya götüreceksin.Fıstığımı öptüm kocaman Sol tarafımda ,en derin yerlerden birindesin,kimse seni oradan söküp alamaz

Aslında diyecek çok şeyim var ama hem zamanım yok hem de zaten anlatamam yeterince, hani derler ya anlatılmaz yaşanır diye,aynen öylesin fıstığım.Küçük ablasının küçüğü ÖSS de gelip geçecek ve sen össyi de kazanacaksın.İnan bana.Bu güne kadar aldığın puanlar da söylüyor bunu içimdeki o ses de söylüyor.Senin için hep dua edeceğim küçüğüm

****Bir gün gelir de bir an çokça zamanlardan sonra
Geri dönüp baktığında bilmem anlar mısın
O senin bir anının benim ömrüm olduğunu
Ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu
Nev-zor
yagmur_yürekli Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla