06-23-2007, 00:27
|
#1 (permalink)
|
| Ailenizin Yönetici'si
Konular: 1926 Rep puanı:8641107 Toplam Online: 1 Hafta 2 Gün 10 Saat 52 Dakika 49 Saniye | Nice mUtlu senelere baldız(DaphNe)(23.06.2007):) Doğum günün kutlu olsunnn Defne cimm Sen yok musun sen olmasan ablanla olmıaycaktım ama hadii buyur buda Zeynep ile bnm hediyem sana BU BAŞLIĞI NEDEN AÇIYORUM UNUTTUM İNAN HİÇ HATIRLAMIYORUM. Imm DUR BAKAYIM DUR DUR BULDUM dOUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM NİCE YILLARA FALAN YZ 
YAŞA, SEV, GÜL... bUNLAR EKSİK OLMASIN YAŞAMINDAN HİÇ... YAŞIN KAÇ OLURSA OLSUN HERŞEYİN EN GÜZELİ SENİNLE OLSUN... NİCE MUTLU, NEŞELİ VE YAŞAM DOLU YAŞLARA...  Bugün belki de çok kişiden dogum günü mesajı alacaksın, ancak su an okuduğun içlerinde en farklısı. Çünkü bu mesajın her harfi tamamen sevgiden oluşuyor. Hayatinin her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşi her daim seni aydınlatsın! ıyi ki doğdun ve iyi ki varsın...  Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.  Sakin üzülme hayatin hızına, en güzel ıyllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu ıyllara... Doğum Günün Tekrardan KutLu Olsun Baldız
Bu Başlık Berkay&Zeynep ortak yapımıdır...
Unutma kız bizi küsmede biz seni seviyoruz.....
__________________ By_BeKoW 
Mod:ÖSS
YoKuM...
Haziran da Görüşürüz..=) Arkadaşlar Lütfen Ö.M atmayın.
Olmadığımdan Dolayı Cevap atamıyacam artık. |
| |