Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-23-2007, 15:10   #105 (permalink)
aşkitom
Banned

Toplam Online: N/A
aşkitom - MSN üzeri Mesaj gönder

LeyL

Canım Anladıgım Kadarıyla Örnek Bir Gothic Resmi İmza Boyutunda Nasıl Kullandıgımızı Merak Ediyorsun ?...
Canım Ben Genelde Boyut Olarak Gamzelimin Yada Helalimin İmzasının Botunu Kullanırıyorum.
Onların Bi İmzasını Alıp Ulead Da Açıyorum Daha Sonra Boş Bir Pencere de Açıyorum, Ve Diger Resmi Silip O Boş Pencere Kalıyo Boyut O İmzanın Boyutu Yine Ve Sonra Add İmage Tıklıyorum. İstediigm Yani İmza Yapacagım Bir Resmi Seçip Ok Diyorum Daha Sonra Transform Tool Tıklayıp O Pencerede ki Boyuta Göre Resmi Ayarlıyoruz Canım. Ve Hepsi Bittikten Sonra Gıf Olarak Kaydet Diyorum ... Yapamadıgın Birşey Olursa Tekrar Yazabilirsin cnm

nejdet19

Arkadaşım Öncelikle Aradıgın Bulamadıgın Birşey Varsa Duyurular Bölümünde Yardım Ve İstek Başlıgımıza Başlık Açabilirsin. Ve O Zor Olan Şarkı Nedir Bende Bilmiyorum Eger İsmini Veririsen Öyle Yardımcı Olabiliriz Ok..

terror_girl

Resme Yazı Yazıyorsun Ya Şimdi En Allat T Var Ona Tıklıyorsun Bi Pencere Çıkıyo. Bak ORda Effect Diye Bir Başlık Var. Oraya Tıklayıp Orda İki Taraflı Bir Sçenek Var Sen O Seçenklerden Still Olanı Seçiyorsun İki Tarafda Still Olmalı Ok.

Ayrıca Resimli Olarakda Anlattım Bak Burdaki İşlemin Aynısını Yaparsan Yazı Yazdıgında Tek Bi Resim Çıkar Ok...

»YagmurTanesi«

Canım Yardımların İçin Çok Tşk Ederim Bitanem
aşkitom Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla