♥ Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Nice yaşlara...
(Ayyy ne beceriksizim yaptığım pasta bişeye benzemedi biraz basit kaldı
)
♥ Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara!
[Eeee ilk deneme biraz feciydi ama el alışınca daha güzelini yaptım
] DILERIM YENI YASINDA MUTLULUKLARIN EN GUZELINI YASAR, BASARI MERDIVENLERINI KOLAYLIKLA TIRMANIRSIN VE DILERIM YUZUN HEP GULER, NESENI HIC YITIRMEZSIN. DUNYADA ESSIZ BIR GUZELLIK VARSA O DA KALBINDEDIR. HAYATININ BUNDAN SONRASI KALBININ GUZELLIGI GIBI GECSIN. HEP SEVGI DOLU KALMAN VE MUTLU OLMAN DILEGIYLE... DOGUMGUNUN KUTLU OLSUN!
{Anladım ki tam olarak beceremicem gittim pastaneden aldım
}
Neyse bu kadar pasta yeter sanırım biraz da ben edebiyat yapayım
Valla nasıl tanışmıştık seninle hatırlıyorum desem yalan olucak
Neyse bi şekilde tanıştık seninle ama yi ki tanımışım seni abi
Hep gülüş cümbüş gırgır şamata gidiyoz senle valla biri bizi durdursun, arada bi duruyoz zate de neysa haticeye değil neticeye bakalım biz
Umarım hayatının her anında mutlu olursun sırıtmak zorunda değilsin tamam ama gülümsemen yeter
İyi ki tanımışım seni nice mutlu yaşlara abicim