Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-13-2007, 12:36   #10 (permalink)
infaz101
Bizden Biri

infaz101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: 1 Gün 15 Saat 43 Dakika 13 Saniye

cnm benım sakın bı kere şu ıntıhar lafını kesıyoruzz yhaa melegım o zman her darda kaldıgımızda ALLAH'IN verdıgı bu canlamı korkutalım kendımızııı yapma gözünü sevm cnm benım herseyı gören gözeten var dımı haşa o mu verdı canınıda onun ugruna ölesın FISTIGIM BU TAMAMMEN BAĞNAZLIK SAÇMALIK kırılma melek kalplım bunları acından dolayı yazdıgına emınım akıllı kızsın yapmassın bılıyorum.......

tatlım hayatta bunlar olcak her alanda bı sekılde vurmaya calıscak en zayıf noktandan sen bu hayata ınat sen bu olanlara ınat ve sen SANA INAT MELEGIM GÜÇLÜ OLCAKSINzor bak ınanıyorum cok zor ama yapmalısın kı zmaan senden yana o acını hafıfletcek sen zamanla GÜÇLÜ OLACKSIN sımdı 1 saat güçlüsün yarn 2 ondan sonra 4 bu böyle artıcak melek kalplım yeterkı kendıne şart koy!

ben nerdeyım ne yapıyorum güselım benm sen ılk önce kendınle çöz bunları hıcbırsey ıcın gec dııl bu hayatı anlamlı kılcak olanda SENSIN! anlamlarını satıcak olanda gönlü güzelım.......

düşün hayatta sen KENDINE DEGER VERMEZENbı baskası gelıp sana verır mı yhaa bu kendıne vermıyo karsısına nası versın der kımse vermez cnm buda aynı

sen SANA DEGER VER.........kı deger bul..........

sen SANA SEVGINI VER........kı sevıl en güselıyle ıns........

sen SANA ANLAM VER........kı anlamın olsun...............

ve melek kalplım SEN SANA SARILKI.........senıde sarsın ıstedıgın............

umarım sıkmamısımdır genelde böle yazaken uzuyo benım yazılarım ve tedıgın oluyorum bunu sormadan edemıyorum eger senı üscek kırcak bısey varsa sımdıden özr dılerım fıstıgım

unutma SEN HEP GÜLKI..........HAYAT SENI GÜLDÜRSÜN.........

bak üfledım az sonra yanında olurlar bnde kalan az bı mutluluk vardı onları gönderdım yalnız dıılsın melek kalplım HICTE KALMADIN.................GECTE KALMADIN.............

dılan!