bende aşk acısı çekiyorum(yardım edin) :( Arkadaşlar bende buraya yazsammı yazmasammı diye gerçekten çok düşündüm ama artık içimde saklayamam bunu....
Benim 2 ay önce çıktığım birisi wardı.Çok mutluyduk. Taki bnm en iyi dostum o nu seveen kadar.Kız gerçekten çok güseldi.Sevdiğim çocukta bunu duyunca,o daha güzel die o nu sevdi.Bana da artık bu ilişki yürümez ayrılarım filan dedi.
Ondan sonra gecelerce ağladım ama böyle birisi için değmeyeceğini yawaş yawaş anladım sanırım..
Bende biriyle çıkmaya başlamıştım, ama o nu o kadar çok sevmemiştim. Belkide acımı bastırmak için çıkıyordum bilmiyorum.Aradan 1 ay geçti yawaş yawaş çok alıştım o kişiye,çok mutluyduk birlikte.
Sonra o vefasız eski sevdiğim eskiden en iyi arkadaşım olan kızla kavga etmeye başladılar.Kavgalar büyüdü we ayrıldılar.Aradan fazla geçmeden o vefasız çocuk geldi we ben hala sana aşığım hatam için özürdilerim bidaha deneyelim dedi.Kafam çok karışmıştı..Ne yapacağımı bilemedim..Bütün gece düşünüp durdum.Beni bırakıp en iyi arkadaşımı seven bir çocuğu affedebilirmiyim die.Ama kendimden çok utanarakta şunu söylemek istiyorum ben sanırım hala o nu unutamadım we deliler gibi seviyorum...
Şimdi ne yapıcağımı bilemiyorum affetsemmi yoqsa şu an çıktığım kişiyle mi mutlu olsam
__________________ Yüreğime bir türlü o gitti diyemiorum
Aşk ne zaman biter bilio musun? Bitti dediğinde yüreğin acıyorsa
|