Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-15-2007, 19:25   #6 (permalink)
infaz101
Bizden Biri

infaz101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: 1 Gün 16 Saat 4 Dakika 58 Saniye

bak datlum da biricik kedicimde aslıında anlatmışlar benim yazmama hiç gerek yok bide bi yazmaya başlayıncaa okuma krizleri geçiriyosunuz ee bunu da katınca bişey yazmamam sanrırım en doğrusu ........

ama işte yazmadan da rahat duramıyorum ki benm başağıma yazmam gerekli diee düşündüğümden yazıyorum işte yhah şuna bak başlarken bile bak nekadar yazdım ayy ben ölmimm emiiii .........

başağım arkanım benim en doğru seçim açıkca ortada aslında sakın şimdi çıktığın çocuğu bırakıpta o dış görünüşe önem veren zipzoit(anlamı çok kötü diil yanı yrarsız duygu taşımayı bilmeyenler için kullanıyorum ben....)çocuğa bırak dönmeyi arkasından bakmak bilee gelmesın tatlımın aklınaa tmm mı başağım........

GERÇEK SEVGİ BAZEN BAĞLILIKTIR......anlayamaz kalp geçmişi vardır yha unutamaz yha hani birden alışamazz aniden........öyle iste be başağım ama sen kalbine söz geçirceksin geçirmelisin bıtanm........ki benim arkanımm dünya akıllısı neyin doğru oldugunu fıstıgım gönlü güzelim daha iyi biliyoooo

SENİ ÜZMEYEN MUTLULUĞU SANA VERENLE OL SEVGİ zamanla zaten gelcektir canım benm UNUTMA SANA DEĞER VERSİN DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE DİİL kalbi güzelim cadım benim HAYIRLI OLAN saklı diil melek kalplim ortada sana onunla mutlulukar diliyorum kalbim böyle dıyo ve biliyomusun akıllı arkanım KOLAY KOLAY YANILMIYO KALBİM BU KONUDA emin ol sendede yanılmicak........

ALLAH'IN İZNİYLE.........mutlulukların en güzeliyle fıstığım sevgi yağmurunda sırılsıklam olman dileğiylee hayat dolu ve biz dolu kal..........

dılan!