Konu: dahası var
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-19-2007, 16:06   #1 (permalink)
LeKaS
Banned

Toplam Online: 5 Gün 15 Saat 52 Dakika 43 Saniye
Standart dahası var

´ sen yine oLduqun qibi kaL , benim icin sakın deqi$me.. ´

Ho$qeLdiniz..

Hepinize birden hayatımın $u üç satırLık hikayesinde ne kadar yer ayırdım, ayırabiLdim mi biLmeden,
ta$ atıp koLum mu yoruLmu$ sanki biriktire biriktire önemsemeden, qecenin bu saati oLmu$ nerden çıktınız dü$ünmeden hem de..

Ne iyi ettiniz..
Sanki hepinizi birden kaLdıracak qücüm varmı$ qibi, sanki kar$ıma dikiLip hesap sorar qibi, qibiLeri fazLa münasebetsizLikLer qibi..

Kara kı$a direnen bahardan korkmuyormu$ anLadım..

“..korkusuzLuqunuzdan korkmu$
korkuLar edinmi$seniz
...”

Ho$qeLdiniz..

Sen meseLa..
Niye qeLdin hayatıma? Çaqırdım mı seni, yahut bekLedim mi? Neden sürekLi ezdin beni kendi biLmi$LikLerinLe?
Sana hiç ihtiyacım oLmadı ki benim, süründüm yeri qeLince evet ama ba$ım dikti farkında mısın?
Hazır korkuLardan bahsediyorken, en büyük korkum sensin sevqiLi “pi$manLık”..
Gurur duyabiLirsin kendinLe, hadi böbürLen aLı$tım artık.. Kendini ne sandıqın hakkında inan hiçbir fikrim yok..
Sensiz de oLmasa da, her yeni hatanın ardından hayatımın bir kö$esinde pusu kursan da, canın cehenneme ne yaLan söyLeyim..

“..öfkesizLiqinizden çekmi$, tövbeLer beqenmi$seniz..”

Ho$qeLdiniz...

Peki sen; sürekLi bende bir qeneL haL edasının ya da ne biLeyim hüzünLü yazıLarın kaynaqı?
Herqün mütemadiyen qiyiLen eLbise qibisin benim için. Çok sıkıLdım senden!
7-24 üzerimde oLmak senin için bir zorunLuLuk oLsa qerek ama dü$ yakamdan!
Yani diyorum ki asLında ben, ne haLim varsa qördüm diye bu kadar da üstüne qidiLmezki insanın, sevmiyorum seni, sevemiyorum!
Bir mutsuzLuqa öfkeLenmek yersiz qibi qörünse de ordan bakıLdıqında,
kin kusmak ya da kamyon doLusu sitemLer savurmak en sevdiqim $eymi$ meqer; $ekiL A’da qörüLdüqü üzere..
Tuhafsın, hadsizsin, yersizsin, kötü bir aLı$kanLık qibisin bir de tövbe edemediqim.. Çıksana hayatımdan..

“..dostum zaman siLmi$, benim qözümden akan ya$Ları,
vakitsiz dü$tüqüm o erken a$kLarı
..”

Yani sanki içimde kocaman bir akarsu mevcutmu$ qibi,
neredeyse kana dönü$ecek $ekLinizden usandım demenin de bi adabı oLmaLı ki, anLasın da dursun diye qöz seLLerim..
Yaqma yok kanayacak diyorsanız da, benim vaktim yok!
Zaman her$eyin qösterqesi, iLacı, bazen de saçmaLıqı oLsa da; bak eski performansıma hep sadık kaLı$ım ürkütmesin sizLeri, böyLeyim ben..
Kendinden kurtuLamıyor insan, yine de.. Ahdım var, kurutacaqım bir qün, sizi de kendimi de..

NeLer var daha da,
çok misafirperver oLmadıqımdan, ya da oLamadıqımdan,
qörmediqim qörmek istemediqimden beLki de, kaçtıqım ama inkar edemediqimden de oLabiLir,
beLki bir itiraf nereye çekersen qidecek, qitmeyecek, kadın onurunun hovardaLıqa da adapLa yakLa$ırmı$ yaLanından yoLa çıkarak;

“..canım çekmiyor artık o eski suçLarı..”

derim,

ve

qiderim..

Neyse tatsızLıqa Luzum yok, ho$qeLdiniz...

Kendimi kaybetmi$Liqimden istifade ediniz...

Kod:
ey , kaLbimin aqrısı ver eLini ..
cıkaLım seninLe soLuksuz kaLmadan sessizce ,
bu karanLık ve uquLtuLu ormandan.
LeKaS Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Reklamlar