canım bak bi de ben sana bi olay anlatıyım seninkine benzer bi olay
biriyle çıktım çoookkk sevdim ayrılmak zorunda kaldık bi süre sonra..ayrıldık ama telefonda konuşuyoduk weya msnde..
bigün şebnem ferahın konseri var(çok da severim)sırf msnde onla konuşcam diye gitmedim konsere!msne girdiğimde bi kızı çok sevdiile ilgili bişeyler yazıyodu nickindeee!(ayrıldıktan 1HAFTA SONRAA!)deliye döndüüüümmmmmmm bi yıın şe saydım we depresyona girdim!ders notlarım 5ten 0a düşmeye başladı günde 2 saat uyuyodum we yemek yemiyodummmmm!!!kendimi öldürmeyi de çok denedim ama yapamadım kurtardılar falan..uraşmadım bi daha intiharla falan.yemek yemeyerek ölmeyi denedim ben yavaş yavaş..psikiyatra gittim sonra ..antidepresanlar falan..fayda wermio ben hala aynıyım
uyku hapı werdi (ATARAX)ki çok aır bi ilaçtır kesmiodu düşün yani nasıl üzüldüğümüü!bi sabah kalktıımda onu umursamadıımı farkettim!aradan aylar geçtiii!biz hala konuşuyoruz msnde ,tlfnda..bi kaç kez buluştuk okulun son günleri we inanırmısın ben ona arky gözüyle bakmaya başlamışkenn!onurla arky olarak kalmak en iyisimiş derken!!kendimi onla öpüşürken buldum
bu arada hala o kızla çıkıodu onur!nasıl suçluluk hissettiğimi anlatamam sana!onurla konuştum uzun uzadıya herrrrşeyi duyduum raatsızlığı..geçirdiğim depresyonu we demin yaptığımız hatayı..
50 tane şey dedi bna beni ne kadar sewdiine dair
yarın çıktıım kişi sen olcaksn dedi..bende inandım slk slkk!ama biz sewiodk birbirimisi harbiden!yani görünüşte öyleydi!
bugün tam 2 ay oluyo msne girdim işte..onurun msnine o kız girmiş!sen kimsin dedi adımı falan söyledim işte ne işin war falan onurun msninde fln derken tartışmaya başladık SÖZLENMİŞLER!!!!
'tamam onurla konuşalım kimi seçerse,seçtiği onun olsun!' bana dediği laf buydu güzelim!bu kadar basit bi kızdı yani kendini onunmalı olarak görmeye hazır!!
onurla konuştum sözlenmek zoruda kaldım dedi
benle muatap olma dediim için suçlu oldum!ANLAYIŞSIZMIŞIM BEN!!!
bugün onu gördüm uzaktan!nasıl olduğumu tahmin bile edemezsinn
hala çoooooooooooookkkkkkkkkkkk seviyorum ama artık imkansız bnm için o
sana şu kadarını söyliim canım bi aşk için intihar etmek boş güzelim çok boş hemde

şuan duygularının tesiri altındasın we intihar etmenn ne kadr saçma olduunu düşünemiosun özellikle bi aşk için
ya düşünsene intihar ettin diyelim..eee?sonra?bi kere bunun cehennemi waaaaaaaarrr..yaşayamayacaın mutlu anlar waaarrr...tanışamicaın kişiler waarrr...en sewdiin kişileri düşün!AİLENİN NE KADAR ÜZÜLECEĞİNİ DÜŞÜNN!ARKADAŞLARININN!KANKYNİNN!
at duygularını bi kenara bunları uzuunnn uzuunnn düşün değmiceni anlarsın
bak şöle bi söz war
seviyosan birini özgür bırak onu ..geri geliyosa senindir!gelmiyosa...zaten hiç senin olmamış demektir!!
unutma bu dediklerimii

çok iyi bak kendinee