Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-21-2007, 20:31   #2 (permalink)
loyal_loyal
Aktif Üye

loyal_loyal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: 5 Saat 46 Dakika 52 Saniye
loyal_loyal - MSN üzeri Mesaj gönder

BÖLÜM 1
( ilk aşkım dediğim canımdan çok sevdiğim yalancı = BAY X )

1 eylül 2003...

ozamanlar lise son öğrencisiydim.başımızda bir öss belası vardı haliyle..
dersaneye yazılmıştım..ilk günlerdi...buyuk bir hırs vardı içimde.başaracaktım.bende bir üniversiteli olacaktım..hayallerime hedeflerime sahip olacaktım..
ceren adında bir arkadaşım vardı..ben onu iyi birz kız olarak bilirdim.dürüst ve iyi niyetli sanardım..??
ogün gelmişti yanıma..

''sana aşık biri var.ne dersin.bak mukemmel biri cokta yakışıklı sana layık..ve sen namuslu bir kızsın oda sen gibi birini arardı yıllardır..''dedii..

ne olduğunu anlayamadım..konuşamadım...
yıllarca sürecek gözyaşı ihanet hikayesinin ilk dakikalarına doğru yol alıyordum.nerdne bilebilirdim ki..kader işte yaşanması gerekirmiş..

ben bütün saf ve iyi niyetimle tebessüm ettim..insna heyecanlanıyor tabi.aşk bu..sevilmek kadar güzeli varmı..vede ciddi biri olması..
ama bir yandanda üniversite hayalleri..ikisi bir arada gidermiydi..

dakikalarca süren suskunluktan sonra ...

''peki kimmiş o..neden kendi glemediki..ve sana nedne söyledi''...dedim..

çünkü cerenle pek samimi biri değildim tuhafıma gitmişti..

''kuzenim tabiki adı bayx''dedi..

şaşırdım..garipsedim çünkü kendisiyle samimiyetim yok kuzeni nerden çıktı??

''buradamı nerde anlatsana ,anlamadım '' dedim..

anlatmaya başladı..kuzeni burda değilmiş..kayserideymiş..bu yaz tatilinde kayseriye gitmiş..onunla dertleşirken,bay x mutlu olmadıgını,güzel ve temiz kalpli namuslu bir kız bulamadığını anlatmış.üzgünmüştü..cerenin aklına beni anlatmak gelmiş..gecelerce sabaha kadar beni konuşmuşlar cerenin anlattıklarına göre tabi..
bay x cok heyecanlanmış tanışmak istemiş.hatta karakterime hayran kalmış..numaralarımı mail adreslerimi almış cerenden..
kabul etsemde etmesemde yinede kafaya koymuş tanışacakmış..

bir anda sinirlendim..sen naısl yaparsın benden habersiz böyle birşeyi.nasıl numarmaı mailimi verirsin ya..saygsızlıktır bu diye kzımıştım..
utanmıştı ceren.üzülmüştü ama elden ne gelir olan olmuş artık..

hiç istememiştim ozamanlr..ah belliymiş ozamanlardan içime sıkıntı düşmüştü anlamalıydım beni o daha yaşamadıgım aşk duygusuna küstürecek,bana pembe görünen hayatın rengini siyaha çevirecek,insanlara karşı var olan güvenimi yitirmeme sebep olacak o yalancı hayatıma yavaş yavaş giriyordu....

''peki peki ''diye bağırmıştım..
sonrasında bir çağrı geldi..onun numarasıydı..hem sinirliydim hem heyecanlı..nedendir bilinmez işte aşk gelmeden önce bu iki duyguyu yaşatırmış sanırım..

bende attım çağrı..saatlerce bu böyle devam etti..bir yandanda hoşuma gitti..hernekadar yüzünü boyunu posunu görmemiş olsamda uzakta biryerlerde beni düşünen benim için kalbi çarpan biri vardı..vicdanlı oldugum için kızamıyordum sanırım..

akşam olmuştu..msj geldiğini duydum..bir baktım ki msj ondan...
kalbim çarpmıştı..ne yazmıştı nasıldı..nasıl biriydi...

(devam edecek)

loyal_loyal Çevrimdışı