Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-22-2007, 15:41   #1 (permalink)
ç@ğla
Foruma Alışıyor

ç@ğla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: 1 Saat 19 Dakika 2 Saniye
ç@ğla - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart nolurr okuyun bi yardm edin kendimi çok çaresiz hissediyorum

kendimi çok çaresiz ve boşlukta hissediyorum 1 aydır biriyle çıkıyodum herşey çok güzeldi.. sürekli kavga ediyoduk hatta ayrılmaya bile kalktığmz olmuştu ama 1 gün bile sürmedi kavgalarımız bile güzeldi çok ama çok güzel şeyler söylüodu bna
yalnız biz msnde tanışmıştık ama öle klasik msn aşklarından deil gerçekten çoğu şeyimiz ortaktı yani arkadaşlarımın arkadaşıydı aynı yaştaydık aynı şehir yani 1 aydır onu aslında 40 yıldır tanıyomuş gbi çok iidik sadece görüşmemiştik daha(fotoraflar fln işte).. bana beni gerçekten seviomusun die sorduğunda evet derdm o ztn her an her dkkika söylerdi ama .. dün buluştuk ve ben ona karşı hiç bişey hissedemedm çok zmnım yoktu onunda benm de az oturduk ama pek bişey de konuşamadk da ama bişey hissetmedm işte onun da hissettiğni sanmıorm çnkü hala aramadı (-19 kntru var bliom ama çaldırırdı da ama o da olmadı işte...)
neyse şmdi bana 1 aydır yaşanan herşey çok boş gelio kendimi boşlukta gbi hissediyorum arkadaşlarm dioki bn ztn senn onu sevdiğini hç düşünmüodm blki hoşlanmış olablrsn ama sadece sizinkisi ii vakit geçirmekti dio ama öyle değil işte ben onu gerçekten sevdiğime inanamıştm onunda beni gerçekten sevdiğine ve onun doğru insan olduğuna ve mutlu olabileceğime ama olmadı işte... çok üzgnm ayrılcam bliorum ama böyle olmasını istemezdm..