yha arkadaşlar ben arkadaşlarımı çok ösledim we okulda yaptıımıs haylazlıklarıda tabii bisim okulda tenefüslerde müsik çalıodu dj ide benim en yakın arkadaşımdıı ikimisde rockçıyıs tabi doğal olarak rock dinliorus ama hocalar falan rock çalmicaksınıs dioduu normal pop çalıoduk sonra bi ders boştu we bis tüm sınıfla anlaşıp o tenefüs rock çalacaktık sınıfın yarısı rock hayranıydı saten bi kaç kişi dışındaa neyse ben we arkadaşım girdik içeri rock çalacas tabi bisim sınıf beklio hecanlaa sonra bis bi şebnem çaldık dışarda bi çığlık koptu herkes oley falan demeye başladıı

mülteci çalıodu tabi bisim sınıf dışarda dans ederken bisde içerde dans edioduk

tabi o şarkı yarıda bitti çünkü hocalar içeri baskın yaptılar

bisde hemen müsiği kapamıştık sonra bi hafta müsik çalmadı sonra gene başladı tabi ama artık 7/F die bi şube olmicak tabi şimdi 8 olduk da F die bişi kalmicak hepimisi başka sınıflara datacaklar ama tabi o sınıf eskisi gibi olmicak dersler eğlenceli geçmicek 28 kişiyi datacaklar başka sınıflara gene sınıfımdan 2 3 kişi olcak ama F olmicak inanırmısınıs bu sene karneler werilirken ilk kes tüm sınıf ağladık (bi kaç kişi dışında

) ama en çok her derste arkamda oturan arkadaşım can ı we yanımda oturan bülenti çok aricam hemdee çookk onların ikisi beni mutsuz görünce hep beni eğlendirmeye çalışırlardıı

başarırlardıda canım kankilerim sizleri çoookkk ösliceemmm
.gif)
hiç birinisi unutmicam 7/F

(artık olmayan 7/F
.gif)
)