Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-29-2007, 02:06   #1 (permalink)
Yarali5678
Yeni Üye

Toplam Online: N/A
Yarali5678 - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Lütfen okuyun!...Okuyun ve görün aşkı...

[b]herkes aşık olmuştur herkes acı çekmiştir.bana vurulanı sineye çektim.bile bile uçuruma gittim.sevmeyi suç olarak görenler artık mutlulular galiba.mutlu olun siz mutlu olun.ben zaten ezilmişim siz mutlu olun.mahvedilen hayatımın her dakikasını her anını acı çekerek,vurularak ödedim.her hatırasını gözümün önüne getirdiğimde çok acı çekiyorum.bitiyorum,eriyorum,ağlayamıyorum ağlanması gereken kişiye ağlayamıyorum.karşısına çıkıp mutlu musun demek isterdim.çalınan kalbimi geri vermesini istedim ama vermedi.vermedi çünkü sevmedi.sevdi belki ama beceremedi ayakta kalmayı.ölümsüzlük aşkı,bitmez sevgiyi bitirdi.neler yazacağımı bilemiyorum.ayıranlara sitem edemiyorum çünkü herşeyin Yaradan'dan olduğunu biliyorum.geri gelmeyecek çünkü artık giden gitti.aşk diye birşey yoktur ben de.herşey aşk değildir ben de.Allah'ım var ya O'na sığındım.yardım istedim,ve sabır verdi.O sabırla herşeyi devirdim.yine karşıma çıktı,kendimi bitirdim,yapılmayacak şeyleri yaptım.af diledim sitem için.dirildim zannettiğim anda yine ama yine öldüm.tabutumun başında ağlayanların arasında O'da vardı.Allah'ın verdiği güç sayesinde gözetledim.ağlıyordu ama herşey bitmişti.işte ben buna yanarım,işte ben bu vicdansızlığa yanarım.Ve kabul vakti görüldü Cennetim de O'nu bekliyordum.Fani yerini aldı gerçek...
biliyorum yine karşılaşacağız.hesap günü yakındır.çok kıgınım,yaralıyım,halimden eser kalmadı.aşka yanmam ben körlüğe yanarım.Lütfen ama Lütfen bana yardım edin.duyarlı olun...
ve burdan beni istemeyenlere sesleniyorum"[b]bu burda bitmeyecek"...
Yarali5678 Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Reklamlar