Alıntı:
biz 13-14 yaşındayız işte qbrayla ben 19 mayısta gençliin ataya cvbının okuyacak grubun çindeyiz çalışmalar fln varr gittik ordada mehmet die çocuk var acaip tatlı şeker fln ben ondan hoşlanıyom bölee fln oda benden hoşlanıyomuşş qbra dedi bu çocuk sendne hoşlanıyoo diee bende yok cnm dedim atma flnn sonra ertesi gün mehmetle kübra konuşuyolar fln qbra bişe dicem diyosonra fazgeçtm fln sonraa çalışma için spor solonuna geçtik ben kürsi gibi yere oturdum qbra geldi sana bişe sölicem ve cvp vercen dedi kürsi dedim yerdee sahne gibi bi yer söle dedim ama cvp vercen dedi nesee mehmet seni seviyomuş deci bende hadi canımm dedim dalga geçicek başka birini bul varlla dedi nerde oturuyo dedimm sahnenein arka tarafında oturuyo dedi gitmicen dimi dedi ve ben cvp vermeden kalktım oraya oturmuş arka tarafa geçtim yanına oturdum bizde mehmetle iyi anlaşıyoz fln dedim qbra ban bişi söledi senin hakkında doru mu şöle yüzüme baktı ne duyduysan doru dedi bende dedimki bende seni seviyorum ama senin beni sewdiini inanmıyomm dedim oda niçin dedi şimdiye kadar kaç kıza seni sewiyorum dedin dedim gözümün iiçine baktı cvp yok işte bend bu kızlardan biri olmak istemem dedim ve yanından kalktım ve neseeee dedim ve gittim ama ben mehmeti hala sefiyom unutamam onu ben yaaa ... keşke gerçekten sewdiini örenebilsem 4 yıl geçti aradan ama unutamadımm galiba bu gidişle unutamam |
die bi itirafta bulunmuştum ve o çocuk yani mehemt bana çıkma tklifi etti ve kabul etmdim çünkü tatliaşkımda okudum bi yazı beni çok etkilemiştii
ben senin sevgilin deil sevdiğin olmak isterim die bir söz vardı eet gerçekten çok etkilendim kabul etmdim ama hala yüreğimde o var onu sewiyorum ama onu bana
sevdiğini inandırması lazımm
sadece çıkmak için birisyle asla çıkmam ve böyle çıkmak için çıkma tklifi edenleride asla kabul etmem yani bu yüzden inş. kanıtlar sewdiini ...
EN GÜZEL AŞK ZOR OLANDIR