Konu: U.F.O
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2007, 22:00   #1 (permalink)
akor
Foruma Alışıyor

Toplam Online: N/A
akor - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart U.F.O

Arkadaşlarla beraber Hollandada bi üniversitedeyiz ve arkadaşlarımız hepsi türk arkadaşlar kafalar güzel bizim bira almıstık 8 bira 10 kişiyiz ve geziyoruz ama hollandadaki üniversiteye 16km ötede bi kasaba gibi bişi war hersaat ücretsiz tasıtlar var ve gidiyoruz her neyse gittik orda oturduk ates felan yaktık orda oturucaaz cadır felan kurucaktık fakat öyle olmadı çoq şiddetli bir patlama sesi gibi geldi ama sınıra yakın oldugu için askeriyeden geliodur die düşündük fakat öyle olmadı arkadaşın bi tanesi bi yıldız kayması gördüm dedi herkes dikkatli ce yıldızları izliyor ve aniden baktıgımızda siyah büyük bi cisim gördük hemen hemen 5-6 km ustumuzde ucuyordu bi süre baktık arkadaşlar ucak felan dedi herneyse cadırları kurucaz tam 3 saat felan geçti üstünden cadırları kurucaz az daha sohbet edip hafta sonunu geçireceğiz arkadaşlar cisimin bize 2.5-3km daha yaklasıncaya kadar baktık bu simsiyah arasıra ısık felan yanıyo sonuyo arkadaşlar yanımızdan çoq hızlı bi şekilde itfaiye geçti ardından polisler felan geçti o arada bi arkadaş telefona çekiyordu Arkadaşlar otobanın 300 metre ilerisindeyiz her ne olduysa herkes apar topar toplandı ve kaçmaya başladık çantaları topladık arkadaş hala videoyu çekiodu sıcak kanlılıkla biz acayip tırstık hatta korkudan bayıldık 2.5-3 km ileride bi cisim ucuyo bu dünyadan deil ve otobanda trafik yok her dakika taşıt geçen o otobanda trafik kapalı koşa koşa cantalar ve cadırlar war 1km yolu en adiyim 1 dakikada kostuk vee 1.5 km ileride yolu kapatmıslar arkamıza baktıgımızda cisim ortalıkta yoq telefona çeken arkadaşın telefonuna el koydular ve o günde sonra 3 ay hiç ama hiç kampüsten ayrışmadık ve hala arkadaşlarla beraber kalıyoruz hepimiz nereye gidersek beraber hiç kimse tek kalamıyor evde
Yettim hepsine bize az geldi

Sevgi Eylem Gerektirir
Birgün Ansızın Döneceğiz

07 Gençlik
akor Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Reklamlar