.:. ßu ikimizin hikayesi ße.:. seÑ ßu satırLarı okurkeÑ ßen yiÑe yaLnız ve ßekLeyeÑ qözLerLe yoLLara ßakıp daLıp qideCeqim qeLeCeqin özLemiÑe doqru...
sevdaÑın oturduqu sokakta saÑa uzak $ehirde seni ve senLi qünLeri hatırLıyor ßatan qüne$in Renqi,heRqün aynı qözLeri anımsıyOrum.
AyrıLık yüreqimi kaRıncaLandırıyor niCedir...
ßeynimi uyu$turuyOr özLemin...
Çok sık ßirLikte oLamasak ßiLe ßenimLe oLduqunu ßiLmenin ßunca zaman iÇimi nasıL ısıttıqını yeni yeni anLıyorum.
Yokluqun hatırLandıkÇa yüreqime sapLanan ßir sızı oLmaktan Çıkıp süRekLi ßir ßo$Luqa dü$üyor...
SaßahLara seÑi ok$ayarak ßa$LamaLarı,ak$amLarı heR i$i ßir kenaRa koyup seninLe ßa$ßa$a kaLmaLarı özLüyoRum;
yüRüyü$Lerimizi,kaÇamak tatiLLerimizi,sevimLi ha$arıLıqını,çoCuksu küskünLüqüÑü...
ÑasıL da serttin ßa$kaLarına kar$ı ßeni savunuRken ve Ñe yumu$ak,ßir Çift qüLen qözLe kendini eLLerimin ok$ayı$ına ßırakırken...
ßunLarı dü$ündükÇe $u añda uzakta ßir yerLerde ü$üdüqünü sezinLeyeRek panikLiyorum.
ßütün enqeLLeri a$ıp terk ediLmi$ caddeLeri,kimsesiz sokakLarı,yaLnız ßuLvarLarı ar$ınLayarak saña ula$mak,sessizCe ßa$ını ok$amak,kuLaqına seÑ seviyOrum demek ve yava$ça üzeRini öRtmek qeÇiyor iÇimden....
$uan da ne yapmaktasın,ñe dü$ünüyorsun,ßiLdiqim yerLerde misin yOksa ßiLmediqim deRin dü$Lerde mi???
sevdikLerinin özLemi mi sardı,qeLeCeqin o tatLı Rüyası mı?
pi$manLık mı duyuyorsun söyLedikLerine ya da söyLeyemedikLerine...
kafañda hep ayñı soRu i$areti var ßiLiyorum!
Ve dü$ünüyoRsun“ne oLacak haLimiz...”
en çok kimi özLedin?
en çok neyi ßekLedin?
Ñeyin hayaLiyLe avundun ßuqüne dek yapayaLnız?
$imdi dü$LedikLerinin neResindesin?...
KapıLıp dü$Lere hiÇ sitem ettin mi?...
hiÇ hissettiñ mi ßendeki yüReqi?
ßen sadeCe seÑi,hep señi sevdim...!!!
Kimi zamañ hayat savuruyOr ßizi yeRden yeRLere,kuRduqumuz hayaLLer yıkıLıyor
ßazen,
İnañ sevqiLim ßir ßen ßiLirim hasret aCısını
iÇimde sakLı ya$adıqım her$ey yüzümde yazıLı...
ßiriktirdiqimiz ßütün hevesLer nasıL da ßekLiyorLar...
ısLandıqımız ßütün yaqmurLar,dudak kañatan a$kımız,ßizi ßuLu$tuRañ kaLdırımLar,
i$te ßütün ßunLarı yazıyoRum saña
ßen uñutmadım señde añımsa diye...
ßir kapı aÇtım sevqiLim ikimize soñsuza qideñ yoLda dü$LedikLeRimiz e$Lik edeCek ßize...
ve seÑ ßenim iÇimde ßitmek ßiLmeyen ßir aCı oLaRak kaLıCaksıÑ..!
señi sevmiyOrum ama seÑi uñatamıyoRum...!
__________________ єѕкι∂єη мєктυвυη ѕσηυηα кσηαη 3 ησктα ѕєν∂ιğιηє σℓαη вüтüη ѕєνgι ѕöz¢üкℓєяιηι ιçєяιямιş.. ѕєνєη 3 ησктα кσуαямış, ѕєνιℓєη αηℓαямış αηℓαуα¢αğıηı.. şιм∂ι ƒαzℓα ѕözє ηє нα¢єт(...) |