09-28-2007, 22:04
|
#511 (permalink)
|
| [V]e Gülüm-se
Konular: 550
Ruh Halim: Rep puanı:1069761755 Toplam Online: 1 Hafta 4 Gün 18 Saat 29 Dakika 32 Saniye | kardeşim çok doğru söylüyorsun zaten bizde genelde dost tv açıktır orda KURAN'I kerimçıkınca annem tvle birlikte okuyo ilahiler insnaın içine huzur iman veriyo ama nihat hatip oğlunu dememin tek nededi bunca yalan yalnış sahte insan arasında o kendini belli ediyo kimsenin içini niyetini bilmemiz mümkün deildir ama ne olursa olsun dini bilgilerimizi büyüklerimizden öğrenmemiz lazım onlar daha iyi bilir dünya zaten son 30 yıldır zıvanadan çıkmış benim annanem bananem yanımda yokki sorayım ama annem var büyüklerim var sizde öle yapın bide dini kitaplarının çoğu yalnış hepsi deil mesla ben KURAN'I kerim alınca annem hep dikkat eder kutsal kibı fotokopiyle yaptıklarından bazı harfleri eksik KURAN'I kerim okuyan iyi bilir tek bi harf eksikliği çok farklı kelimelere çıkıyo ben nonuyu çok dağıttım kusura bakmayın içimdekileri söylemek istedim kimseye çok bilmişlik taslamak değil niyetim böle oratm görünce birde herşeyi anlatmak istedim  |
| |