10-27-2007, 22:24
|
#1 (permalink)
|
| ·. ѕєŜѕιz нüzüη ·˙
Üyelik tarihi: 07-13-2006 Bulunduğu yer: Yüreğimin taa... Derinliklerinde 'SeNSiZLiK' teyiM Cinsiyet: 
Konular: 272
Ruh Halim: Rep puanı:2147483647 Toplam Online: 1 Hafta 4 Gün 16 Saat 22 Dakika 3 Saniye | Röportaj ----> MiLLi TeHLiKe Siradaki röporTajımızı "MiLLiTeHLiKe" yani Cansu ile yapıyoruz..
BakaLım çıLgın kızımız nasıL soruLarımıza cevap vermi$.. Adın, yaşın(doğum tarihin), burcun nedir?
- cansu 21 olduk artık 22.04.1987 Boğa Esmer mı? /Kumral mı? / Sarışın mısın?
- esmer Göz rengin nedir?
- kahwerengi Boyun ve kilon nedir?
- 1.75 cm 70 kg (şişman deil iri kemikliyim ) Nickin neden “ MiLLi TeHLiKe ”?
- walla çewremdeki herkez sinirlendiğimde çok tehlikeli olduğumu söler. Bi gün arkadaşım sen tam bir MiLLi TeHLiKe sin dedi o günden sonra heryerde ncikim TeHLiKe Okul-İş kısaca bahseder misin?
- okulu bitireli 4 yıl oldu iş arıom ama bulamıom  Sigara yada alkol kullanıyor musun?
- sigara ewt. Alkol çok nadir arkadaş ortamında 1 2 bardak  Tuttuğun takım var mı?
- ölümüne CİMBOMMMM Hobilerin ve Fobilerin nelerdir?
- Hobilerim: kitap okumak,müzik dinlemek, net Fobilerim: Allah hariç hiç bişide korkmadım korkmam… En büyük takıntın nedir?
- Azrail En büyük hayalin nedir?
- aerık gerçekleşmesi zor ama Arkeolog olmak Giyim tarzın nasıldır? / Kullandığın parfümün markası nedir?
- giyim tarzım hiphop yane olabildiğine salaş. Parfüm olarak genelde hoşuma giden erkek parfümlerini kullanırım örn: cio armani En istikrarlı olduğun konu nedir?
- dostluk En beğendiğin ve beğenmediğin huyun nedir?
- Beyendiğim: çatlak we dürüst olmam Beyenmediğim: çok inatçı olmam Nasıl bir kişiliğe sahipsin?
- inatçı, serseri ruhlu, pesimist we deli dolu En sevdiğin renk nedir?
- kırmızı-siyah Hangi tür müzikten hoşlanırsın? / Kimleri dinlersin?
- rap and underground . sagopa kajmer, kuwwet_mira, saywis w.b En sevdiğin şarkı hangisi? Neden?
- sagopa kajmerin tüm şarkılarını çok sewerim ama NEDENSE şarkısı we saywisin Güneşime Şantaj şarkısının yeri ayrı beni anlatıolar çünkü En sevdiğin yazar kimdir ve ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
- stephen KİNG hastasıyım. Korku gerilim kitaplarına bayılırım En beğendiğin film hangisi ve aktör/aktrist kimdir?
- o kadar çokkki beyendiğim filmler film manyağıyım biraz ama Testere serisi başka Aktör olarak George CLOONEY’i tek geçerim  Sevdiğin biri var mı? / Ona şu an ne söylemek isterdin?
- sewdiğim yok nefretim war . ona buradan RaHaT uYuMa… SaNa HaKKıMı HaRaM eTTiM…! diorum Sevdiğin için neleri göze alırsın?
- ölüm dahil her şeyi göze alırdım… Normal bir günün nasıl geçiyor?
- genellikle ewde we netteyim. Nette olmadığım zmanalar müzik dinler bazen gezmeye çıkarım Yaşadığın yerden bize bahseder misin? Dışarı çıktığında nerelere gidersin, neler yaparsın?
- istanbulun nesinden bahsedeyim sewmiom burayı. Genelde sinemaya giderim yada taksime gezmeye giderim Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsun?
- yalnızlık çok zor ama bazen gerekli Kolay bağışlar mısın? /Kin tutar mısın?
- sinirlendiğim we kırıldığım olaya bağlı ama genelde kolay bağışlamam çok kin tutarım Yaptığın en büyük çılgınlık nedir?
- intihara kalkışmak Bugünlerde en çok duyduğun söz nedir?
- delisin sen , çatlak , bende seni sewiorum Evde yokluğunu hissettiğin şeyler neler?
- yok galiba Geçmişte yaşasaydın kim olurdun?
- Cleopatra we tutankhamon olmak isterdim(eski mısıra çok meraklıyımda) Korkularını, özlediklerini ve sevdiklerini bizimle paylaşır mısın?
- özlediğim şey: lise yıllarım keşke dönebilsem o günlere Sewdiğim şey: şuanda hayatımda olan herkez umarım hep benimle kalırlar Korktuğum şey ise: sewdiklerimin beni yalnız bırakması Yapmaktan en çok hoşlandığın şey nedir?
- çikolata yemek we smsleşmek  Şu an olmasını istediğin birşey var mı?
- tüm arkadaşlarımla bir arada olmak Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer neresi?
- Şırnak weya Hakkari (aslanlarımın yanında olmak isterdim) Yediğin halde '' Ben bununla doymam!'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler hangileri?
- hamburger,çikolata,pasta,orman kebabı we zeytinyağlı sarma İzlemekten keyif aldığın tv programları nelerdir?
- Awrupa Yakasııı Televizyon yapımcısı olsan yapmak istediğin program ne olurdu?
- rap müzik programı Hayatta en çok kıymet verdiğin şey nedir?
- Dostluk Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli?
- ikiside deil dostlarım daha önemli Aşk herşeyi affeder mi?
- hyr affedemeyeceği şeylerde war Karşı cinste hoşlandığın tip nasıldır?
- kumral,renkli gözlü,atletik wücutlu,küpe olursa iyi olur sempatik,cana yakın we sewimli (çokmu şey istedim ne) Karşı cinste aradığın özellikler nelerdir?
- yukarda söledim zati + ek olarak bana değer wersin we saygı duysun  Aşık olduğun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor? En çok neyi seviyorsun?
- artık öle biri yok ama olursa el ele gezmek çok hoşuma gidio : ) Hiç birisi için ağladın mı?
- ewt hemde geberircesine ağladım  Benzetildiğin biri var mı?
- bilmeeem  Aşağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor? Kısaca tanımlar mısın? Aşk: - gözyaşı Sevgi: - sadakat Hayat: - boş Dostluk: - heran yanımda Para: - hep son planda Ölüm: - başlangıç İş: - işsizimmmmm  Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düşüncelerin veya hayat amacın nelerdir? Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yazar mısın?
- hayat felsefem şu: bu hayat bomboş,bak keyfine hep coş 
We şu sözüde çok sewer we uygularım : “hayat sırf sana inat olsun diye uçurumun kenarında duruyor we sana gülümsüyorum” Hayat bir yap-boz tahtası olsa hangi parçasında yer almak isterdin?
- en kritik we ben olmadan o yapbozun oluşmayacağı bir parçada  Bizimle en çok sevdiğin fotoğrafı paylaşır mısın? ( İsteğe Bağlı )
-  Forumu nasıl buldun ?(Google ya da tavsiye v.b )
- arkadaşın spacesine bakarken resimlerin üzereinde tatliaskim.com reklemını gördüm merak ettim we geldimmm  Ne kadardır bu ailenin içindesin?
- önümüzdeki şubatta 1 yıl olacak  Forumda en çok takıldığın bölüm hangisi ?
- paylaşmak istediklerim,resimler we oyunlar  Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun? Neden?
- nette olduğum zmana hep forumdayım. Sanırım tiryakisi oldum girmeden duramıom   Forumda en fazla beğendiğin isim ve nedenini paylaşır mısın?
- Azrael azraile karşı zaafım war Azrail yazısı gördümmü dayanamıom (çatlağım demi ) Forumda en fazla kızdığın isim ve nedenini paylaşır mısın?
- yok Forumda en iyi anlaştığın isim/isimler kim/kimlerdir?
- kanka_21, ***MéRii***,(¯`ELàLIm´¯),VahSi_MeleK, FairyInTheFog,TikyH,MeCHuL,sensiz_aşık… daha çok war ama sayamaya kalkarsam dolar burası  Forumda anlaşamadığın isim/isimler kim/kimlerdir?
- şimdilik yok inş. Olmaz Forumda seni en fazla üzen olay nedir?
- sitenin saldırılara uğraması Forumda seni en mutlu eden olay nedir?
- kanka_21 ***MéRii***
TikyH FairyInTheFog Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir?
- forumumuz harika çok sewiom we takılmaktan keyif alıom.
Hedeflerim: elimden geldiğince forumu güzelleştirmek we geliştirmek Yöneticilerden bir rican var mı?
- onlar zaten ellerinden geldiğince bizim için çalışıolarlar.
Hep böyle bir arada we aile olarak kalmamız dileyiğiyle...
[sub:8510f4c02d] Icten diLekLerin icin Te$ekur ederiz ilk once..
Hayatinda muTLu oLmani diLerim ve reportajinda dedikLerine bakmiyorum..
Bozu$uruz sonra he Sen benim sinirLerimi aLtust etiginide soyLemi$tim
Bende senin ba$beLan Giciksin ciLginsin ama iyi biri oLdugunu soyLemek istiyorum..
Pek uzaTmim roporTajimizi .. Hep aramızda kalman dileğiyle
Her$ey GonLunce oLsun..!![/sub:8510f4c02d]
__________________ * Bυ кαLвιη кαρıŜıηı кıяıρ υмυяŜαмαĐαη ¢єкιρ gιттιğιηĐє вιттιη вєηĐє. [ Fσяυм кυяαLαяιмιz..!! ] |
| |