erkekler terk edilince hep bi bahane bulurlar.....!!!! ya zaten anlaşamıyoduk.".."hadi içmeye gidelim abi"
-bırak abi ya biraz nefes alıym, yeter lan ne zamandır bi rahat huzur vermiyordu, zaten düşünüyordum ne zamandır ayrılmayı. zaten o terketmedi ben ayrıldım...
ayni gun: bak pisman olursun gitme..bu kapidan bi kez cikan geri giremez ona gore.. (cotaa)
ayni gece: aloo cok pismanim geri doooon
ay ben solicektim tam sen soyleiverdin lanet olsun aaliim hungurdeyerekten...
-abi demek ki istemiyordu zaten, zorlamaya gerek yok... hayır ama direk gelip istemiyorum dese daha iyiydi be
-doğru dedin be hacı, takma kafana
'ben ortami hazirladim, soguttum kendimden; o bitirdi'
olsun, ayrilmadan bi gece once sitip attim iste veya hem cikarken de boynuzlamistim diye looser tesellisi yapmak
cengiz kurtoğlu dinleme...
sadece gönül eğlendiriyordum ben onunla, aşk da neymiş allasen
pazarlama stratejisi olarak: bayandan az kullanilmi$ erkek
gene pazarlama stratejisi olarak: 2002 bekar gorunumlu 2001 dul
-anlaşarak ayrıldık.
gece yarisi kapiya dayanmak, kovulsa da gitmeyip yuzune kapatilan kapinin kapanmasini engellemek icin araya ayagini koymak, tekrar elde etmek icin gunde 500 kere arayip 300 kere mesaj, 200 kere de e-mail atmak, butun bunar da ise yaramayinca o...pu demek
gururum engel oldu gitme kal diyemedim denir pişman olunan durumlarda.eğer kızgınlık varsa zaten bir mikime benzemiyordu ****** et denir durum değerlendirilirken kankalardan oluşan konseyde.kendi kaybetti ileride ayaklarıma kapanacak görüceksiniz de denir.arkadaşlarınız size karşı samimi davranmamalıdır bu durumlarda.
sen beni haketmiyosun zaten...
diye mesaj cekip cevap alamayınca bir daha bir daha aynı mesajı atmak en sonunda dayanamayıp aramak mesaj attım almadın galiba sen beni haketmiyosun demek kız tarafı evet haklısın haketmiyorum diyince ama ben yinede seninle olmak istiyorumlara baslamak. dengesiz bir varlık olarak erkek kayıtlara gecsin lutfen..
bunlarda terketeden önce çoğunlukla sölenen laflar
ayrı bi konu açma gereği duymadım..
aglama.. (kla****** zati..)
seni terk etmek istemiyorum; beni terk eder misin ?
bakma bana öyle..
-seni terketsem ne yaparsın?
-senin yapacağını tabii ki...
-vay şıllık!!!
ben seni hak etmiyorum..
(hadi len!)
-amaçsızca tek başına dolaştığın olur mu hiç?
-evet çok severim.
-ben sana mani olmıyım o zaman...
- çok üstüme geliyorsun, bana hareket alanı bırakmıyorsun.
(yerin mi dar yenin mi dar diyesim gelir)
- böyle olsun istemezdim ama...
hayatım ben tuvalete kadar gidiyorum. iki dakka yerime bakar misin?
sana ne kadar zarar verdiimi farketmiyomusun. biraz toparlanmaya ihtiyacın var. o yüzden ben gidiim.
ben giderim adim kalir, dostlar beni hatirlasin.
bu dünyanın sonu diil
bak bana soz ver bundan sonra cok iyi iki arkadas olacagız tamam mı
bir bebekmi bekliyorum dedin? (eueueu ozaman ben ufak ufak yol aliim )
bi sigara alıp geleyim ben.
eywallaaah
yolu biliosun...
kapiyida carpma....
rica etsem uzar misin?
icimizde kalan son sevgi kirintilarinin da yok olmamasi icin gidiyorum...
ne yani, iki kere tepiştik diye bana sahip olduğunu mu sanıyorsun?
haydi,.. na$$
donumu sizde unutmu$um da,bir ara çocuğu gönderip aldırabilir miyim ?
aha bana verdigin butun hediyeler al ve git
(aldatma halinde)
yaziklar olsun sana. bittin artik sen benim icin. $imdi defol git
(severek ayrilma halinde)
son bir kez daha sarilabilir miyim? seni seviyorum
(kibarca sktir etme halinde)
dost kalalim,yanli$ oldu, dost olalim.
soyleyecegin son bisey var mi
-bunalıyorum ben ilişkiden, özgür adamım sıkıntıya gelemem, bak böyle daha iyi olacak.
-hayatım lütfen en geç yarın akşam gelicem büyütme..sadece yol param yok.biraz para versen...sagol canım..
- karım öğrenmiş.
*.%40 askim bitti
%40 ailem.. biliyosun
% 20 de o cocuk...
- bitti
- ne bitti?
- (tüp bitti alla alla demindendir of kof oturuyoz karşısında belki anlar da konuya girer diye yok işte tın tın. ) ilişkimiz bitti bitanem.
- niye ki?
- (aha işte gelde açıkla şimdi senden daha iyisini buldum denmez ki) ben çok karanlık bi insanım, bu karanlığa senide sürükleyemem. ayrıca bir sürü hede var hödö var
- yaa özüldüm senin için. yardım edemezmiyim sana
- (edersin tabi garsonu çağır mesala hesap getirsin kalkiim gidiim, ben buradan göremiyorum) edemesin. tünelin sonunda ki ışıgı göremiyorum ki (allah allah yüre kim tutar seni..)
- senin istediğin gibi olsun
- (ha şöyle... ) aslında son istediğim şey bu biliyosun.. bende erkek olmama ramen yinede yazdım arkadaslar
__________________ VarLıgımın Degerini BiLMeyenLeri YoqLugumLa TerbiYe Ederim. |