Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2007, 11:43   #7 (permalink)
SevdaTürküsü
Forum Heveslisi

SevdaTürküsü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: N/A

mutLuLuk nedir senin için ?

annesi babası oLmayan bir insana mutLuLuk nedir diye sorduğunda aLacağın iLk ve en zor cevap anne babamın oLması der çünkü insan evLadına yanLıs yapmayacak onun mutLuLuğunu ve huzurunu isteyecek tek kisi aiLesidir ve bunLar geLip geçici seyLerdir.gececek beLki çok üzüLecek çok kırıLacaksın ama gün geLip anne oLduğunda sende anLayacakısn sana simdi bu sözLer beLkide sıradan ve aman ne aLakası var diye geLecektir ama artık ben aiLemin değerini o kadar iyi biLiyorum ki onların bir dediklerini iki etmiyorum çünkü iLeride kötü bir hata yaptığın zamanda bile onLar seni terketmeden yeniden yanında oLacakLardır sıkma canını....

onlarLa biraz gerçekten ve isteyerek zaman geçirip sorunLarını onLarın sana neden böyLe davrandıkLarını anLamaya çaLısabiLirisn ve sonucunu gördüğün zaman ona göre hareket edebiLirsin..

üzme tatLı canını herseyin sonunda mutLu hissetmek kendini birazda dua edersen daha çabuk oLur...

aLLaha sığın ve ondan baskasının sana asLa yardımcı oLamayacağını biL bizLer biLe ancak sanaLda sözLerimizLe yardımcı oLabiLiriz ama dört duvar arasında aLLahLa basbasa kaLdığında duaLarınLa herseyin yoLuna girmesini diLersen eminim duaLarın kabuL oLacaktır