01-07-2008, 09:01
|
#1 (permalink)
|
| Azimli Üye
Üyelik tarihi: 12-17-2007 Bulunduğu yer: SonSuz GeceNin DeRinLiKLeRinden..
Konular: 50
Ruh Halim: Rep puanı:701 Toplam Online: N/A | Siz Siz Olun Gaza Gelmeyin:"((((((((( Geçen yazdi.Cocuklarla okulu kirip Seka Park"ta geziyoduk(İzmitli Olan Bilir İzmit merkezi ile deniz arasında set oluşturan ve yıllarca kapalı kutu gibi kent halkına kapalı tutulan SEKA arazisi, Büyükşehir tarafından parka dönüştürülürdü Kay kay pisti, basketbol sahası, futbol alanı, tırmanma duvarı, gözetleme tepesi, çocuk parkları, piknik alanları, deniz içinde 10 bin kişilik sahne vsvs) Yolda yürürken reklamlarda okey diye tabir edilen acilmamis bi paket bulduk.Ben hayatimda o güne kadar görmemistim onu.Cocuklar da gaza getirince balon gibi şişirdim bende.Bi arkadaş da ani olsun diye videoya cekti.Bu sene de son senem Bizim akilli arkadas youtubeye werince olan oldu.Okulda müdürden tutun hademesine kadar izlemeyen kalmamiş.Sonucta hayatimda disiplinin yolunu bilmeyen ben disipline verildim Bu cuma belli olacak cezam(Buyuk ihtimal uzaklaştirma ) O KADAR PİŞMANİM Kİİ siz siz olun gaza gelmeyin hadi yaptiniz makara diye aranizda kalsin  |
| |