01-08-2008, 16:14
|
#4 (permalink)
|
| ¦◦●◦[S]ESSİZ [G]EMİ◦●◦¦
Üyelik tarihi: 11-18-2006 Bulunduğu yer: *S*ESSIZ *G*EMI Cinsiyet: 
Konular: 152
Ruh Halim: Rep puanı:363006714 Toplam Online: 6 Gün 12 Saat 17 Dakika 13 Saniye |
365 Sayfalık Bir Oykü Daha Başlıyor... HER GUNE BIR YAPRAK SAKLA, HER YAPRAGA BIR OYKU SIGDIR MUTLULUK DE ADINA. Nice Güzel Öyküler Senin Olsun. IYI KI DOGDUN
GELECEGINI OLUSTURACAK HER YENI GUNUN BIR ONCEKI GUNDEN DAHA GUZEL, ISTEKLERINE UYGUN VE SENI MUTLU EDECEK SEKILDE OLMASINI DILERIM... 
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara... Canım Abim Seninle tanıştığımız ilk andan itibaren en çok sevdiğim abim oldun.Yeri geldi bana derdini anlattın,sıkıntını paylaştın,yeri geldi ben sana derdimi,sıkıntımı anlattım.Sen benim canım,bitanecik abimsin..Derdimi dinleyen ortak olup bana en iyi abiliği yapansın.Dilerim Rabbim'den sen benim ömrümün sonuna kadar abim olursun..Ne olursa olsun hiç kopmayız inşallah birbirimizden..Ben zaten ne olursa olsun seni asla unutmam..Çünkü sen benim bugüne kadar en çok sevdiğim abim oldun..Ben de her zaman senin,daimi kardeşin olacağım..Her zaman da senin yanında ve arkanda olacağım sakın unutma  İnşallah Rabbim senin yüzünü her daim güldürsün,bahtın açık olsun,yollarında dikenler değil güller olsun,kalbin her zaman sevgiyle atsın,ömründe yaşadığın her an da mutluluk olsun..İyi ki doğdunCanım Abim NİCE SAĞLIKLI,MUTLU,HUZURLU YILLARA...
__________________ SIR Özledim Seni .. |
| |