Konu: Çocukluğum
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-20-2008, 22:56   #1 (permalink)
sezosh
Foruma Alışıyor

sezosh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: 8 Saat 43 Dakika 32 Saniye
Standart Çocukluğum

küçükken okulda Ebru diye arkadaşım vardı.onunla bir sürü macera yaşadım.merdiven demirlerinden fln kayardık bizim okulun en alt katında hademe yaşardı.oraya gidip kapılara fln vururduk, tiyatro salonuna izinsiz girerdik bigün yine hademeyi sinirlendirmeye aşağı indik.hademe çok sinirlendi bizi kovalamaya başladı.tam o sırada da zil çaldı şansa herkes içeri girmeye başladı... herkes bu yönde---> iken ben <bu> böyle gitmeye başladım .ama adam beni gördü.Ebru çoktan kaçmıştııı...adam bizi kovaladı kovalarken ebru yanımda belirdi.sınıfa saklandık.öğretmen içeri girdi hademe bizi kaybetti mi acaba! çocuğun biri bizi ispiyonlamıştı.hademe gelip bizi öğretmene söyledi.ama bütün macerayı ben yaaşamıştım adam Ebruyu hiç görmedi ki? bi kere fln.beni tahtaya çıkardılar hesap soruyolar Ebruya gelsene gelsene diyorum gelmiyo hain sıranın altına saklanmaya başladı hoca bana kızdı da kızdı ebru hala gelmiyodu hoca bana soruyo
-napıyodunuz siz orda?hademelerin orda olduğunu bilmiyomusunuz! dedi bende
-hocam ebru da ordaydı .bile diyemiyorum ağzımı açtırtmıyor.sonunda bi ara buldum
-hocam biz oyun oynuyoduk onları rahatsız etmek için gitmedik. dedim
-başka yer yokmuydu oynayacak. dedi.üstelik orda bitek biz yoktuk başka çocuklar kapılarına vurup kaçıyodu adam bütün suçu bana atmıştı ama neyse ceza almadan kurtuldum.daha bissürü şey var böle.Ebruya da o günden beri güvenmiyorum beni nasıl sattı ama ne zamanhatırlasak gülmekten gözümden yaş gelir.