Konu
:
bu kızın dualarınıza ihtiyacı var ........... :((
Tekil Mesaj gösterimi
01-24-2008, 00:18
#
1
(
permalink
)
gonulzz
Forumun Tiryakisi
Konular: 315
Rep puanı:12587142
Toplam Online: 12 Saniye
bu kızın dualarınıza ihtiyacı var ........... :((
bazen hayat öyle acımasız oluyorki insan ister istemez sitem ediyor içten hayata
bir gün bir günü tutmuyor tam bişeyleri kazanmışken kaybettiriyor insana bu hayat ................
benimde bu aralar öyle oldu hayatım .........
tam mutlu oldum derken büyü gene bozuldu gene üzgün moda aldı bu kız kendini
sitede azçok sınırlı kişi bilir benim hayatımdaki zorlukları tam onu yenmişken bu seferde yegenim çok hasta
ve doktorlar son bi kaç günü demişler
oysa bugün işten keyifli bi şekilde gelmiştim taki annem anlatana kadar bunları hep kaybettim hayatımda sevdiklerimi artık kimseyi sevmek istemiyorumn yaa
şimdi de yegenime bişey olursa dayanamam bu acıya belki anne olmadım ama evlat acısı nasıl olur bunu en iyi ben bilirim yaşadıklarımdan
insanın bi parçasının gözünün önünde eriyip gitmesi nasıl bişey çok iyi bilirim
şimdi yegenimi dayımı yengemi düşündükçe kahroluyorum ve kötü bi yanıdaha abisi askerde ona nasıl anlatırım ben bu durumu yaaa
allahım no olur yardım et yardım etde bu deli kız bugünleride atlatsın ailemin üstünden bu karabulut dağlısın taktir ilahi biliyorum ama yaşadıgım acı çok yeni ve bir yenisinede katlamayız
bugece kalbimin bi yanı sızlıyor resmen ve bunları sizle paylaşmak istedim ve burdaki güzel dostlarımın dualarına ihtiyacım var...
allahım hayırlısı ne ise onu versin ama banada dayanacak güç kuvvet versin
gonulzz
Açık Profil bilgileri
gonulzz - Özel Mesaj gönder
gonulzz - Daha fazla Mesajını bul