01-24-2008, 18:36
|
#13 (permalink)
|
| Banned
Konular: 299
Ruh Halim: Rep puanı:35188 Toplam Online: N/A | [b]emsal
Melegım bu bır yıllık bır olay deıl ustunden 10 yıl gectı ve ıster ıstemez umutlarım tukenıyor .Bunca zaman ayakda olabıldıysem .Rabbime olan ınancımdandır…!!!
[s:c928099249]CoNwErSe[/s:c928099249]
Tesekkur ederım cnm
[s:c928099249]Sahilim[/s:c928099249]
Bazen ınsan ısyan derecesıne gelebılıyor ..Elımden bısı gelememesı benı yıyıp bıtırıyor..Yasadıklarım benım bu dunyadakı sınavım.Herseye ragmen guclu durmak zorundayım .Aılemın benım destegıme guclu olmama ıhtıyacı var
[s:c928099249]ADI_ASK[/s:c928099249]
Canımsın kardesım. sahil01
AMİNN CNM PEri
Tesekkurler.Ayakda durmalıyım haklısın ama agır gelıyor bı yerden sonra
[s:c928099249]TikyH[/s:c928099249]
Cnm benım .Hayatda herkesın bı sınavı var ve benım sınavımda bu onca acıya ragmen ayakda durmak sahtede olsa etrafa gulucuk sacmak..Rabbım kuluna dert verırmıs kı kulum ısyan mı edıyor sabır mı .İsyan etmemek neden ben dememek ıcın caba verıyorum ama her gun gozlerımın onunde acıdan ınledıklerını duyupta bısı yapamamak her defasında yuregımı tuzla buz edıyor.SABIR dılemekden baksa yapıcak bıseyım yok
FairyInTheFog
Dılaram cok fazla dolmasaydım gene anlatmazdım.Aılemdekılerın hasta olduklarından bahsetmekden hıc hoslanmıyorum ınsanların uzuldum demelerındende.Elımden geldıgınce saklamaya calısıyorum herkesden ne kadar basarabılıyorum bılmıyorum umut kelımesının benım hayatımda yerı olmadıgını BU HAYAT BANA 10 YILDIR HER GUN HER DK GOSTERIYOR VE PAMUK IPLIGINDE KI AILEM HER GECEN GUN SONA YAKLASIYOR ABLANDA SEYIRCI OLARAK IZLIYOR CARESIZCE… pesimist_f
Tesekkur ederım.UMUTDAbı yere kaadr ınsan kendını bı yere kadar kandırabılıyor.Bı yerden sonra herseyın faydasız oldugunu anlıyorsun yada bu hayat bastıra bastıra anlatıyor |
| |