02-10-2008, 04:09
|
#1 (permalink)
|
| ؟gєℓмє нi¢ gi∂є¢єкѕєη؟
Üyelik tarihi: 12-08-2006 Bulunduğu yer: HasreTin Dalgalari kIyIya Vuruyor! Cinsiyet: 
Konular: 760
Ruh Halim: Rep puanı:631978 Toplam Online: 4 Gün 9 Dakika 37 Saniye | Temmuz- Beyaz Gülüm{Bana Ait} Temmuz- Beyaz Gülüm
[stream:8a5514f039]http://www.fileupyours.com/files/124761/BEYAZ_GULum.mp3[/stream:8a5514f039] _____________________________________________________________________ Sevgimiz yalanmıydı?
Ne kolay söylüyorsun _____________________________________________________________________  _____________________________________________________________________ 
Ölümü diliyorsun _____________________________________________________________________
Canımı da alarak İştegidiyorsun _____________________________________________________________________
Gitme,gitme beyaz gülüm gitme
Etme bana zulüm etme Ayrılığın ölüm,gitme
Ne olur terketme _____________________________________________________________________ Küllenmezközlerinin
İçinde eriyorum _____________________________________________________________________ 
Aklımdan gözlerinin rengini silmiyorum _____________________________________________________________________
Gönlümü avutamam
Umutsuz bekliyorum
Hasreti uyutamam
Ölmeden gidiyorum
Unutmam unutamam Seniçokseviyorum _____________________________________________________________________
Sorma,sorma beyaz gülüm sorma Yalvarırım beni yorma
Diken içinde kaybolma
Ne olur sus olma son |
| |