Yorumuma cevap istemediğimi söylemiştim ahmet abim seni çok severim ben herkezi severim ama senin yerin ayrıdır benim için fakat yorumuma cevap istememiştim hatırlatırım
Msndede konuştuk ama çok ön yargılı olmuşsun bana orda ben bu 15 gün içinde Kur-an'da geçen tüm türban ile ayetleri araştırdım Nur suresini ise ezberledim.(15 gün yetmez bilirim)
Söylediğim gibi en iyisini ALLAH bilir.Eğer yanlış yolda isem vakit geçmeden doğru yolu bulmak isterim.Çünkü ALLAH'tan çok korkarım herkez gibi
Şimdilik ben düşüncemin doğru olduğuna inanıyorum ben birisine inanarak bu sözleri söylemiyorum araştırdım ve bir sonuca vardım
Bana baykal ağızında konuşma demişsin ben birde şu Laiklik meselesine değinmek istiyorum
Bu ülkeye özgürlüğü Atatürk getirmedimi hani şu küçükken ilkeleri doğrultusunda gitmeye and diçtiğiniz insan size özgürlüğü anlatan o değilmiydi oydu.Laikliği kim sundu Atatürk
Şimdi size soruyorum size özgürlüğü anlatan kişi o
Ata'mız bilmezmiydiki Türban takan bayanlarımızın üniversiteye girmesinin özgürlük olduğu
Ben sadece tugcoo nun dediği gibi laik bir devlette yaşamak istiyorum Önemli rica ediyorum bu mesajıma cevap yazmayın eğer bir sorununuz varsa lütfen ö.m kullanın |