Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2008, 20:15   #26 (permalink)
anqell_girll
Banned

bu konu türkiyeyi 2. dünya savaşından daha feci bir şekilde ikiye ayırmak isteyen bir durum çünkü benim anamın bacımın kafasına ve kafasındaki olan şeye kimsenin karışmaya hakkı yoktur ve olamaz

evet bu devlet dinen arap kültürünü almış olabilir ama medeniyet denen canavarın da dişlerini kıracak tek millettir
Gazi Mustafa Kemalin annesi Zübeyde hanım türbanlı olabilir ama kesinlikle ama kesinlikle eşi kıyafet devriminden sonra başına şapkadan başka bir şey takmamış ve her ne olursa olsun kendini bir erkeğin arkasında ikinci sınıf vatandaş olarak görmemiştir

şimdi diyeceksiniz ki anneniz bacınız hiçmi eşarp veya tülbent takmıyormu diye soracaksınız
evet benim annemde bacımda eşarp ve tülbent gibi şeyleri bağlar ama işleri gereğinde ve kimse onları zorlamaz

ama kırk saat tutup kafalarını toplu iğnelerle donatmazlar
neyse başınızı biraz ağrıttım herhalde amane yapalım GAZİ Mustafa Kemal Paşa'nın bana emanet ettiği bu eseri geriye doğru götürüp amerikan himayesi, ingiliz ve fransız mandasının emrine sokmayı hiçbir zaman istemediğimdendir

NOT: eğer bu türban anayasaya geçerse eğer kendimiz kimliğimizide değiştirelim arap kimliğini sokalım cebimize

okudugum bi yerden alıntıdır!
anqell_girll Çevrimdışı