02-25-2008, 15:31
|
#29 (permalink)
|
| ѕαвяıмın ѕσnвαнαяı
Konular: 281
Ruh Halim: Rep puanı:2147483647 Toplam Online: 3 Hafta 19 Saat 54 Dakika 26 Saniye | Aldırmadım acısına ellerimin,ama çarmıhımı taşımaktan da yoruldum sevgili,çok yoruldum.Zamanın kapatacağını sanarak çarmıhımın izlerini,olmamış düşlere tutundum. Değişeceğini sandım hep hayatın,doğacak günlerden umdum kavuşmaları.İçine ayrılık sızmış sevdalardan geçtim, alaca karanlıklarında günlerin ve el sallayamadan geride kalanlara gittiiim, gittiiiiiiim, döndüm,yine gittim,vedalaşmadan gittim hep, dönüş kapsını kapatmadım korkudan. Tek kişilik bir gecede sana sığındım düş ortasında ve son kez belki de düşümdesin seni anlamak değil derdim,sende kalanımı toplamak şimdi istediğim. Yüreğimde yaktığın ateşi nasıl söndürdüğünü,gözlerimde güneşi nasıl öldürdüğünü anlatma sakın.O yangını iyi biliyorum,ben o yangında bir ömür yandım. Bana içinden ayrılık geçmeyen sevdalardan söz edebilirmisin sevgili bu akşam,sevda süsü verilmiş ayrılıklarımı unutturabilirmisin. Yarım kalmış bir yürüyüşten dönen yenikliğimi hatırlatmadan,kirpiklerimden sızan kana aldırmadan anlatabilirmisin sevgili, bana aşkı bu akşam. Mülteci yanımdan geçmeden, karakol koridoru soğukluğunda cümlelere sığınmadan, sonbahar akşamlarını sarmalayan sıcak bir yelle gelip geceme,bana sessizliğimin çığlıklarını duyduğunu söyleyebilirmisin,utanmadan. İçimdeki denizi geçebilirmisin ıslanmadan göz yaşlarımda ve çocuksu bir masala inandırabilirmisin beni yeniden,kaf dağının ötesine gelirmisin benimle, anka kuşunu kurtarabilirmiyiz ateşten. …………………………………………. Artık hiçbir masal kaf dağından geçmiyor,sevgili.Anka kuşunun küllerini de savurmuş hayat.Sevgiye aşka dair ne varsa karışmış toza dumana ve rüzgar ihanet edip hepsini taşıyınca bulutlara.,bir ayrılık birde ölüm kalmış insana.
__________________ Kaybetmek Farketmek'ten Daha KoLaydı BeLkide..
Umudun oLmadığı Heryer KaranLık..! |Forum Kurallarımız| Hüznü Yaşadığımda Yüzümü DağLara Dönerim BEN.. ÇiLeM.. KırGıNım.. |
| |