Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2008, 23:03   #1 (permalink)
immortal15
Bizden Biri

immortal15 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: 1 Hafta 6 Gün 12 Saat 30 Dakika 13 Saniye
immortal15 - MSN üzeri Mesaj gönder
Unhappy aşık oldum galiba fikir verin arkadaşlar lütfen

evet arkadaşlar olayı anlatayım size ilk baştan itibaren 2 ay önce çok sewdiğim kız arkımdn ayrılmıştım o gündn snra hayatıam kmseyi sokmadım taki 3 hafta önce beni bi kız ekledi msn ye konuştuk birbirimize ısındık çok iyi anlaşıyoruz ama tek sorun var Ben bursa dayım o kırşehir de elim cep telefonumda çağrı gelmişmi msj gelmişmi diye sizden fikir istiyorum bana karşı ilgisi varmı onu nsl anlıyabilirim?? çıktığı sewdiği kimse yok herşeyimizi paylaşıyoruz birbirimizle ama aramızda çok uzun yollar var ama eğer oda beni seviosa ben herşeye hazırım gerekirse her hafta kırşehire giderim yani onun için yapamıcam şey yok bana yardım edin arkadaşlar bana karşı ne düşündüğünü nasıl anlıyabilirim bide onu sewdiğimi söylicem biraz daha zaman geçmesinimi bekliyim yoksa hemen söyliyimmi yüreğimdekileri ama öyle bişi yapmalıyımki onu sevdiğimi söylerken şaşırıp kalsın çok değişik bişi istiyorum bu hislerimi tek sizinle paylaşıyorum yardım ediceğinizi umuyorum arkadaşlar