03-10-2008, 17:23
|
#1 (permalink)
|
| FıRTıNaMSıN
Üyelik tarihi: 03-09-2006 Bulunduğu yer: UzakLaR Hiç Bu Kadar yaKından SaLdırmamışTı
Konular: 550
Ruh Halim: Rep puanı:34855 Toplam Online: 1 Gün 22 Saat 53 Dakika 46 Saniye | 132. Haftanin Üyesi < DAĞÇİÇEĞİ > Alıntı: DAĞÇİÇEĞİ´isimli üyeden Alıntı
Uzaksın Bana Sevgili... Gülüşlerim gideli uzun zaman oldu Yüreğimdeki sevgiler bitti İçimde yanan ateş küle döndü Geçmişimde ki acılar benden hesap sorar oldu Gidenlerden kalan sadece acı ve hasret Artık yazmalarımın anlamı yok..! Sen gittin ya Yolunu kaybetmiş yolcu gibiyim Sırtımda taşıdığım onca yük Gözlerimden akan onca yaş Artık yaşamamın da anlamı yok..! Senin ardın dan ağlamak mı benim sevdam? Gündüzleri bırakıp gecelere aşık olmak mı? Sen giderken arkandan sadece bakabilmek mi? Seni başkalarının kollarında görüp kahrolmak mı? Tam mutluyum derken neden hep yıkıma uğruyor benim sevdam? Çok sevdiğimden canım bildiğimden mi? Sevinçleri yaşarken Neden hep bir çapanoğlu çıkıpta ümitlerimi kırar ki? İşte sende o çapanoğlusun sevgili... Sevinçleri yaşadığım da ümitlerimi kıran çapanoğlu..! Artık uzaksın bana sevgili.. Olduğun yerde kal..! Uzaksın.. Uzak.. DAĞÇİÇEĞİ (06.03.2008) | Bu güzel siir kimin yüreginden mi döküLdü? Kim bu satirlari yazan, sevgiLisinin uzaginda kalan? Bu Haftamizin Üyesi Öznur arkadasimiz, yani DAĞÇİÇEĞİ...
Fazla uzun süre olmuyor aramiza katilali, ama cok cabuk alisti sitemize, ve alistirdi bizi kendisine. En cok ResimLi SiirLer veya SiirLer bölümünde rastLarsiniz kendisine... Orda yoksa Sizin Yazilariniz bölümündedir ve yüregindeki inciLeri döker bize... Iste bundandir cok yeni oLmasina ragmen Haftanin Üyesi olmaya layik görüLmesi, attigi her mesaJda ya kendinden birseyLer vardir, ya bizim kendimizi buLabilecegimiz seyLer...
Mesaj sayim artSin, gerekLi gerekSiz mesaJ yazayim derdinde degiL,
siteye payLasimLariyla renk katma hevesinde daha cok... Daha cok yenisin, umarim cok zamanlarda yine aramizda olursun...
HerSey gönLünce olsun, TebrikLer...