Yüreğim taşımıyor artık senin yükünü. Evet, işte kimseye söyleyemediğimi burada itiraf ediyorum. Evet, seni sevmiyorum ama kalbini kırdım özür dilerim. Hiç acı çekmedim senden ayrılınca. Nedenini de biliyorum; Ben seni hiç sevmedim. Şu anda yaşadığım acı ise neden kaynaklanıyor bilmiyorum. Galiba sana yaşattıklarımın acısını çekiyorum. Sen aklıma gelince neden hep bir acı saplanıyor yüreğime? Seni sevmediğim halde neden acı çekiyorum? Kafamı çevirdiğim her yerde acı var. Bazen mutlu olmaya çalışmak bile acı veriyor. Evde, okulda her yerde bana karşı olan bişi var. Neden? Ben sana ne yaptım? Bu kadar acıyı taşımıyor yüreğim? Ben seni seviyorum derken bile sınıfın yakışıklısını düşünüyordum. Özür dilerim. Bunu yüzüne karşı bile söyleyemedim. Bana aldığın çiçeği koklarken onun parfümü geliyordu aklıma. Senin elimi tutarken Ben onun elini kimlerin tuttuğunu düşünüyordum. Seni terk ettiğim gün bana; — Sende bir gün terk edilirsen omzumda ağlayabilirsin. Dedin ya. Ben senin omzunda ağlamak istiyorum. Ama terk edildiğim için değil. Acı çektiğim için. Sonra gittin yükünü benim gönlüme yükledin ve gittin. İtiraf ediyorum seni sevmedim. Ama senden sonra sevilmedim. Herkes sana yaptığım şeyi biliyormuş gibi sırt çevirdi bana. Ailem bile sanki Küçük kızlarının çektiği acının nedenini biliyormuş gibi yardım etmedi. Özür dilerim. Tekrar tekrar özür dilerim senden. Şimdi ise yalnızım. Derdimi anlatacak bir arkadaşım bile kalmadı.
__________________ YARADILIŞIMDA FEVKALADELİK VARSA, TÜRK OLMAMDAN KAYNAKLANMAKTADIR!!! |