Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2008, 17:11   #1 (permalink)
* $aRi__seqeR *
Forum Üstadı

Toplam Online: 3 Gün 2 Saat 59 Dakika 24 Saniye
Unhappy Off Ltfn YrdM eDin.!.

off arkadaslar benım tawsıyelerınıze ihtiyacım war...benım bi arkadsam wardı 3 aya yakn cıktık daha sonra weli toplantısı fln oldu..dansmn oretmenımz cıktgmın (adı burak) bana uyqn olmadıgını soeldı sonra annemde geldı bana bunu soeldı ama bn o kdrrrr coooooooook sewıodum kı ayrılamadım ama erkk arkadsım sorna en yakın arkadasıma cıkma teklfıı ettı 2 ay sonra 15 tatıle ykn geldı msnde bn okuldan ayrılıyorum barısalım 3 gnlk dnya ddi bnde tmm dmm oel giitti daha sorna 15 ttl bttgnde okula bi gttm krsmda o gtmedım yapamadım bnı burda baqlayn biri için ddi bnde nese sen blrsn ddm o gnler bana cookkk iyi dwranıyodu nıckınde bnm ttlı melegım fln yasıodu snra orendım kı eskı en ykn arkadasımaymıs bişi demedim daha sorna 14 subatta eskı en ykn arkım (merwe)ye çıkma teklfı ettı kızda onu reddettı işine oyle qeldıgı için!.snra burak geldı bana 1 gn sonra senı seıworum sen bnm herseymsn snsz yapamam fln ddi bn hiç aldrmadım!.daha sorna çıkma teklfı ettı 3 kez reddettım !.daha sonra merwe (buraqın ex askı)gtmıs okul idaresine bir sürü yalan solemıss okul idareside bnn uzerıne annemı caırdı konustu fln ama ailem bnm herseyımı bılgıı için hiç bişi demedıler!.daha sonra bu merwe gdp buraklara yetstrdı 1e 1000 katark analtmıss we burakta ceydann yzune bakmıcam demıs bnde nıe fln ddm anlattı bdne ole bişi olmadıgını soledm we smdıde p.tesiden beri bana trip ypıyo noldu dıyorum hiç biş solmemıo carsamba gnude bn knkamla giderkn buraqın knkası bana buraqı sordu bdne blmıorum ddm we bgnde bana geldı ddıkı sen nıee mlletın ortasında skklarda banae burktn defolsn dıe boel ypıosn nıe insnlara ole dıosn ws...ddi sebepsiz ama bn oel bişi demdm bunu arkadaslarımda bil ynmda olnlarda bnn için sbpsz yere küstü sizce napiğim gdp gercklerı anlttım mı yoksa onu tamammn hayatımdan cıkartım mı?
* $aRi__seqeR * Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Reklamlar