03-12-2008, 19:32
|
#1 (permalink)
|
| Aşk-ı Lal
Konular: 555
Ruh Halim: Rep puanı:4 Toplam Online: 2 Hafta 21 Saat 59 Dakika 31 Saniye | Moderatör BasvuruLari Merhabalar,
Mod Basvurulari tekrar baslamis bulunmakta...
Sitemiz günden güne büyüdügü icin daha cok Yöneticiye ihtiyacimiz oluyor o yüzden bugünlerde arayis icindeyiz yine. Son acilan basliga baktigimda basvuran cogu kisinin su an site icinde fazla aktif olmadigini veya yazdiklari online sürelerinin yanlis oldugunu görüyoruz.
Lütfen Basvuru yaparken dürüst davranin, siteye zaman ve emek harcamaya hazirsaniz basvuru yapin...
Eger altta yazan sartlara uyuyorsaniz Basvuru Maddelerini cevaplayip bu basliga yollamaniz yeterLi, ondan sonra ki sürecte bizim tarafımızdan basvurular arasindan secim yapilacak ve uygun görülen kisiler Sitemizde Bölüm Yöneticisi olacakdir. AÇIKLAMALAR • Bir kategorinin/başlığın en fazla 2 yönetici olabilir.
• Bir kullanıcı en fazla 3 kategoride/başlıkta (alt bölümler) yönetici olabilir.
• Başvurunuzun değerlendirilmeye alınması için yönetici olmak istediğiniz bölüme ilgili olmanız gerekmektedir.
• Başvurusu kabul edilipte ilgisiz olduğu görülen kişilerin yöneticiliği uyarılmaksızın elinden alınacaktır.
• Hiçbir ilgisi olmayıpta başvuru yapan üyeler ciddiye alınmayacaktır.
• Görev vermeden önce kişinin modluk alacağı bölümle ilgili istatistikleri(en çok mesaj yazdığı, en çok aktif olduğu, vs.) incelenir. • Başvuru yapan üyelerimizin en az 1000 msj sınırını geçmiş olması gerekmektedir.. Bu msj sayısının altındaki başvurular kabul edilmeyecektir.
• Yöneticilik başvurunuz kesin kabul edilecek diye bir şart yoktur, kesinlikle yöneticileri bu konuda rahatsız etmeyin! Basvuru Maddeleri • Adınız • Günlük online süreniz • Gün içinde online zamanınız • Yaşınız (18 yas üstü tercihimizdir) • İkametiniz • Görev Almak İstediğiniz Bölüm(ler) • Msn adresinizi lütfen bana yani ×[uÇuяuм çiÇэği]× Özel Mesajla yollayin
TatliAskim.com Yönetimi..
__________________ Aşikar bir zavallılık var üstümde
Devrilip düşüyorum mecalsiz bekleyişlere
elim göğsümü işaret ediyor;
Beni bulanlar bilsinler; ayrılığa
d
ü
ş
m
e
k
böyle oluyor...! |