03-17-2008, 11:32
|
#22 (permalink)
|
| Forum Heveslisi
Üyelik tarihi: 10-23-2007 Bulunduğu yer: Deliler Dıyarı BAKIRKÖY Cinsiyet: 
Konular: 10
Ruh Halim: Rep puanı:1272 Toplam Online: 2 Saat 6 Dakika 49 Saniye | Alıntı: .CanDy.´isimli üyeden Alıntı
Yıllar oncesiydi Puslu bir eylul sabahıKampus kantınınde tanısmıstık onunlaDaha dün gibiGozleri kömur karasıSozleri gonul yarasıydıVurulmustumKoç gibi delikanlı derler ya iste tam oyleydıÖzü sözü birMertti sertti erkektiAsık olmustumPlatonıkte olsaO benim aşkımdı seviyordumGozgoze gelınce bogazıma birşeyler düğümlenir kekelerKonusamazdım agzım kururdu titrerdimO ise oylece bakar susardıAynı okuldaydıkBenimle ilgilendigini hissederdim konusmazdıYanyana gelirsek lafı ben acar beklerdimO havadan sudan konusur araya laf karıştırır ceker giderdiBazen günlerce gözükmezdiÖzlerdim beni sevdigini söylemesi içinHer numarayı yapardım yemezdiCay içelim derdim gelmezdiTelefonumu verirdim aramazdıKitabını notlarını alırdım verene kadar istemezdiEline dokunurdum çaktırmadan cekerdiYalnızca kantinde yakalardım onuGider otururdum yanına cay alma bahanesiyleKalkar donunce tam karsıma otururduHissederdimBeni sevdigini gözleri soylerdiO soylemezdiSinirlendiğini belli etmemeye calışarakCayını yarım bırakırSigarasını söndürür kalkar giderdi çıldırırdım"ikibin içerdi"O hep gitti ben hep bekledim boyle gecti tam üç seneOkul bitmek üzereydı ve benim doğum günümdüOnuda cagırmıstımHer zamankı gıbı gelmez dıyordumAma geldi ilk defa geldi sevinçten uçuyordumKapıda onu görünce herseyi göze aldımElalemın ıcınde boynuna sarılıpBagıra cagıra"seni seviyorum lan dedim seni seviyorum"Rahatlamıstım arkadaslar aptallaştılar ben utancdan kıpkırmızıO elindeki bir tek kırmızı gülü uzattı bana"lanet olsun dedi lanet olsun bende seni seviyorumGözgözeydik aglıyorduAcı bir gülümseme vardı yuzundeİceri bile girmedi kapıdan dondu gittiİçimde fırtınalar koptu o gidinceYüregim acıyorduSeviyordum seviliyordum aglıyordumGitmiştiAylar sonra gazetede gordum resminiOkulunu bitirmiş ogretmen olmustuGupe gunduz yol ortasında ogrencilerininGözü önünde vurmuslar onu"ÜLKÜCÜYMÜŞ" | Bende bunun şiiri var bi kız söylüyor bitiyorum ya Çok teşekkürler
__________________ Yaşam-ı Sebebi (M) |
| |