Selamlar Selam arkadaşlar. Evet, biraz karışık yazılmış. Sanırım bu biraz olayın etkisiyle olan heyecandan olabilir. Ama bu tür konuların gerçek hayatta yaşanıldığı bir gerçektir. Çünkü, bende bu tür olaylarla iç içeyim. Ve sayısız benzer olaylarla hayatları alt üst olmuş insanlarla tanıştım. Hem araştırma hem tadavi yöntemleri geliştirmek için çok sayıda seyahat ve gezide bulundum. Şeytan çıkarma, Cin ve büyü olaylarıyla sağlık kaybı yaşayan insanlar ve nice gizemli kötü ve karanlık güçler tarafından yönetilen kişileri de gördüm. Bir çoğu kurtulmuş. Yaşadıkları olayları hala kısmen hatırlayanlar bile var. Şimdi üzerinde çalıştığım bir başka konu da "bir bedende iki ayrı kişiliğin bulunması" ile ilgilidir. Henüz bir sonuca ulaşamadık ama tahminlerimle konuşmam gerekirse buda bir cin olayıdır. İlerde belki bu olayları sizlerle paylaşa bilirim. Arkadaşımızın anlattığı olay uydurma olmaya bilir. sadece bilmeniz gereken şey ve dikkat edilecek bir gerçek vardır. Akıl yolunu kesinlikle takip edin ve bilinçli bir yaşam seçin. Duyguları ağına almış bir kötülüğün simgesi vardır. O da şeytandır bunu sakın unutmayın... |