Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-21-2008, 15:15   #11 (permalink)
univercity10
Bizden Biri

univercity10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

öncelikle ben sanal aşklar hakkında birkaç düsncemi yazacağım görmediğin ellini tutamadığın yanında olması gerektiği anda yanında olmayan bir aşk ve güven sorunu var artı sanaldan bugun sana aşık olan yarın başkasına da aşık olabilme ihtimali peki seviyorum demek herseye yetiyormu? emin ol birsüre hersey cok güzel yolunda gidiyor ama sonra bozuluyor sanal alemde aşk yasayanlara soralım 100%90 memnun değildir belki sen 10 içine girersin çünkü şunu inkar edemek olmaz diye birsey yoktur arada gercek saf bir sevgi varsa her engel aşılır ama karsındaki insanı iyi tanımak gerekir ve ilerde doğacak sorunları simdiden göze almak vs.. gelelim okul aşkına kendine zarar vermek aşk dmek değildir etkilemek için güzel bir yol olabilri bende denesemmmi acaba işin sakası bi tarafa iş sürekli teklif etmelerle kendine zarar vermelerle bitmiyor önemli olan birseyleri hissettirebilmektir karsındaki insanı kazana bilmektir ben sana ne arkadasından ayrıl diyorum nede ayrılma ne o çocuğun teklifini kabul et diyorum ne de etme ben hiçbirsey demiyorum hayat senin hayatın doğru karraı sen vermelisin cünkü atacağın adımlar senin aleyhine olacak umarım doğru kararı verirsin mutluluklar birde aşk mesk hayatına fazla takma okulunda basarılar