03-22-2008, 20:44
|
#19 (permalink)
|
| ~Şehr-i Yar İstanbuL~
Üyelik tarihi: 09-17-2007 Bulunduğu yer: MasaLın son peRdesi.. [MasaL PeRisi] Cinsiyet: 
Konular: 231
Ruh Halim: Rep puanı:1245808 Toplam Online: 3 Gün 11 Saat 46 Dakika 52 Saniye | ŞAİR_YÜREK; erdinç abim .. şairim bnm .. seninle bu aralar hiç görüşmyoruz unutuldum galiba .. seni ve şiirlerini özledim .. herşey istediğin gibi olması dileğiyle ... hayatıma renk kattığın çin teşekkürler  EMSAL; kübra ablam yüreğin gibisin tertemiz kar gibisin.. üzülmeye değmez bu hayatta ablam .. yreğinden kopan her cümlede binlerce gözyaşı var yazıların süper ama gözyaşları neden ? üzülme ablam inanıyorum herşeyin en güzeli senin olacak .. hayırlısı ablam dilerim mutlu olursun .. yüzünden gülücekler gönlüncen güneşler eksik olmasın hayatıma renk kattığın için teşekkürler mOrF1uLs; sitede ilk tanıştığım ilk arkadaşlık kurduğum kişi hakan .. dj.gece & dj.gülo hayatıma renk kattığın için teşekkürler cnm  TUBY; tubam gönlü güzelim .. seninle fazla tanışıklılığımız yok ama yazdığın yazılar o kadar güzel ki gönlü güzelimsin sen benim .. gönlün gibisin .. dilerim herşey istediğin gibi olur .. hayatına çok güzel fırsatlar çıkar inşallah .. hayatıma renk kattığınız için teşekkürler MELEK ALİ; meleğim hem$om .. Allah askerine kavuştursun seni güzelim =) dilerim herşey istediğin gibi gider .. düğününüze Allah nasip ederse inş. gelicem hayatıma renk kattığın için teşekkürler SANA.A$IK.KIZ; menekşem datlum .. bu aralar yoksun fıstığım ya da ben yokum .. gönlünden geçenler , yüreğindekiler inşallah gerçekleşir .. hayatın boyunca gözünden bir damla yaş inmez inşallah .. hayatıma renk kattığın için teşekkür ederim kuzum 
__________________ ... AsLı'm Zehra'm.. |
| |