Konu: Gizli Sevdam
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2008, 20:43   #1 (permalink)
By_Beĸ0w
Ailenizin Yönetici'si

Toplam Online: 1 Hafta 2 Gün 10 Saat 52 Dakika 49 Saniye
Standart Gizli Sevdam

Gizli Sevdam...

Evet, yanlis duymadin, sen benim icin gördügü yerde sadece selam veren bir tanidigim degil, yillardir icimde büyütügüm gizli sevdamsin. Hic fark etmedin degilmi? Farkedemezdinde zaten. Senin gözlerin benden haric herkesi görüyordu.
Peki neden simda bana bunlari acikliyorsun diceksin. Gizli Sevdam, bu benim sana ilk ve son mektubum demi. Belkide senin icin bana ait olan teh hatira. Seni ben hep icimde yasattim, hep kücükde olsa bir umud tasidim icimde. Ama dün olanlar benim sonum oldu. Noldu diceksin. Seni dün kizarkadasinla parkda cok samimi bir sekilde gördüm. O ince belli, sanki plajdaymis gibi giyinmis olan kizla. Söylesene, onda olupda bende olmayan ne vardi? Tabii sende digerleri gibi onun o süper vücuduna tutuldun demi! Ama ben sana kizmiyorum Sevdam, belkide gercekten asik olabilirsin.
Neyse, ben lafi uzatmadan sadete geleyim. Ben sana bu satirlari yazarken ayni zamandada son nefeslerimide soluyorum.Cünki daha fazla katlanamiyorum bu aciya. Seni hergün görüpte ellerine, tenine dokunamamak ok oyuyor yüregime.
Sana son sözüm, gizli sevdam, kendine cok iyi bak olurmu. Olurda bir gün kendini yanliz hissedersen...neyse.

Neyse benden ve bana ayrilan yasamdan bu kadar. Öbür dünyada görüsmek üzere...

Gizli Sevdalin

>alinti<
By_Beĸ0w Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla