Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-13-2008, 02:01   #1 (permalink)
indifernt
Foruma Isınan Üye

indifernt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Lütfen 1$ey söYLeYn bna..!!

$uan ağLamaktan gözLerm şişti annemle sbah kavga ettk çk üstüme glio ya her seferde suçLu bn oLuorm telfnun şarjı bitmş geLmş bna snn eline geçen bozuLur ztn die laf atıo nabym bn şmdi ya bşi demedm sustm ! kardeşm bi yandan yapcaksın o telfnu die geLmş bna bağırıo annem bi yandan qeL buraya aç bu tlfnu aLarmı kur dio ya diorm şarj aleti bozuk yok sen bozdn şarj aleti çaLışıomş"muşş" ne farkeder ki sabahta arkdşıma cam açtm annemde söyleniodu anne yavaş brz duyuo sni dedim o sırada tuba bşka bişeye gülüodu qerizekalı millete güldüron bni sölesene baştan dddi sesszce ne dmk yaa insan bnun içn kızının klbni kırarmı en ufak bşy içn glmş bna bağırıo kardeşmde bi yandan anneme gaz verio..işte yaklaşk saat önce fln bağrdm en sonunda evt anne ben ztn neye dokunsam herşeyi bozuorm herşeyi amhfediorm herşydn bn suçLuym nie yaşıorm ki ztn dedm bu sefer dha çok bağrdı yattı uyudu bnde gttim salona kapılrı kapatım karnLıkta oturp ağLadm kndime bşi yapmyı ble düşndm yani :S bi yandan ona ağLadm bi yandan bnm asıL içmdeki kşiyi biLmeyenLere,
Fark etmeyenlere ağLadm bi yandan ömere ağLadm bn ona esmn aşık oLdm bn kmseye aşık oLmadm hakSzLk o kız onu svmio değer vermio ömer ztn bnm içn gözleri bile dolmamştr ama ben onun içn ağLadm 2 senedr onu düşünmediim akLıma geLmedii bi günüm oLmadıı..şmdi zamana acıorm :S
snra annem qeLdi yanıma
bu seferde nie ağLıosn die bağrdı bnde dedm anne bn sdece 1 oLay içn ağLamıorm ddm sna bişidemi söleyemicez dedi bnde sölemesen anne oLmazmı ddm bi kerede gden şeyi deiL bnm kaLbmi düşn nsı kırdıını düşn ddm o da snki bnm kaLBM Hç kırıLmıo hepinz dört dörtlüksnz ben kötym ztn dedi gtti snra yani asLında annem bnm annem oLdğu içn hem çok $ansLıym hem de çk $anssızm bu konuda özlkle :S
ama bn öle her kvga ettimzde ağlayanlardan deilm dha dorusu annemle kvga etmeye aLışk deiLm onu tbiki çk severm hç kvga etmzdk
ya ben herşeye ağlayan tiplerden deilm koLay koLay ağlamam yanLış anLamayn tmm mı ? bndeki sabır tanıdığm kmsede yok ama bi yere kdr
sadece annem oLsa ağLamazdm bgne kdr sabrettiğm herşey..herkes bni mutLu dertsz keyfi yerinde biLio rahat mutLu..ama bn kmseye blli etmiorm ki bnLarı anLatmıorm