Orhan Ölmez<<>>Delirdim Aşk dilimde tek bir hece Gönüldeki bilmece Bilmem ne fayda eder Senin beni sevmene Sen beni sev diye Bilsen neler verirdim Sen beni sev diye Diye diye delirdim Aşk dilimde tek bir hece Gönüldeki bilmece Bilmem ne fayda eder Senin bana gelmene Söz-Müzik-Düzenleme:Orhan Ölmez Orhan Ölmez***Doyamadık Aşka Zor değildi gitmek Zor olan kalıp sevmek Bize düşen sadece kolay pes etmemek Kalp kolay kırılır Kolaydır incitmek Bize düşen sadece birazcık emek Kim bilir nerdesin ne hallerde kimlerlesin Yazık ettik aşkımıza gurur dedik adına Sevdaya dokunmasın dillerimiz düğümlensin Yetmedimi hatamıza çektiğimiz bu ceza Doyamadık aşka yar ikimizde Yarım kaldı sevda içimizde Şimdi sen nerdesin ben nerde Söz-Müzik-Düzenleme:Orhan Ölmez Orhan Ölmez++++Hoşgeldin Var mıydın yok muydun bilmiyorum ama Hoşgeldin ey sevgili hayatıma Aşk mısın nefret mi bilmiyorum ama Hoşgeldin kalbimin neşesi hayatıma Sen miydin ben miydim sebep varlığına Yanıt mı geldin bütün dualarıma Acı vermezsin umarım hayatıma Çekiç gibi indin bütün duvarlarıma Yüreğimi açtım azad ettim aşkı Çaresizim sana karşı Kaderime bir tebessüm gibi geldin Ağlattın acıları Söz-Müzik-Düzenleme:Orhan Ölmez
__________________ Röportajım.. Pınar'ım,Merve'm,Ada'm,Fatoş'um<3 |