hAkEtmEdİm qİdİsİNi.. bnden cok uzaktaydı ayrı sehirLerde yasıoduk ama bi kac kere qeLmisti .. görmüstüm onun o güzeL yüsünü.. arkadasım sayesinde tanısmıstık kısa zamanda ne büyük bi asktı ki çok sewmiştim ben onu her zmn yeri ayrıydı onunla konustuğumuzda kalbim yerinden çıkıcak gibi oluodu içimdeki bu his apayrı bişiydi derken bana bi gün teklif etti büyük bi mutlulukla kabul ettim ama o istanbuLdaydı ben ise kocaeLi.. gene de sewiodum onu işde yeri apayrıydı bende.. o da sewdiğini söylüodu mutluluğu ilk defa birinde bu kdr doyasıya yaşıodum.. ama kısa sürdü.. ben istanbula kuzenime gitmiştim tesadüf de bu ya yaz olduğu için onlar da baska bi yere akrabalarını ziyarete ditmişlerdi her seferinde bana biraz daha kal bekle bni glicem görücem seni fln diyodu bi de kıskançlıkları yok muydu.. o kdr mutlu edebiliodu ki beni anlatamıyorum.. sonra bnim istanbuldan ewe gelme waktim geldi kocaeliye döndüğüm akşam bana bi msj geldi neden bilmiorm ama içimden onu açmak geçmiodu birden içim ürperdi sanki bişi olmuştu ablam yanımdaydı bana noldu ablacım dedi ben de yok abla içöim ürperdi dedim sonra gelen mesajı açtım ÜZGÜNÜM BEN ALİNİN YEĞENİYİM ALİ ÖLDÜ TAMAM MI BİR HAFTA OLUYO SANA BELLİ ETMEMEK İÇİN MESAJLARINA BEN CWP YAZIYODUM AMA BİLMEK SENİN DE HAKKIN ÖZÜR DİLERİM.. Dünyam yıkıldı gözlerim karardı sonra ablama hiçbişi demeden mesajı gösterdim ablamın dahi gösleri doldu ben gecenin bi wakti tek başıma dışarı çıktım ewt canımı kaybetmiştim delirmişcesine etrafta dolanıyordum deniz kıyısına indim yaklaşık bir saat ağladım sonra msn e girdim kuzenime anlattım herşeyi onlar da sewgilimi arıyolardı ama yok ulaşılamıyodu yaklaşık bir hafta kadar aradım onu hep kapalıydı en sonunda bir msj attım ayrılmak için böyle saçma bahanelere gerek yok bittiyse BİTTİ.. dedim ama içim içimi yiyodu ya bişi olduysa ya gülüme zarar geldiyse die öldüğü düşüncesine inandırmadım kendimi hiç sonra istanbuldan kuzenim geldi her gece aliyi görüyodum her gece kabuslarla uyanıyodum ömrüm tükenmişti artık.. yaklaşık 2 ay onu öldü bildim sonra bi gün arkadasım sewgilimi aradı we kiminle görüşüyorum dedi onun sesini hemen tanıdım we tekrar yıkıldım onun allh belasını wersin diodum msn e de hiç girmiyodu sewqilim sonra bi gün kuzen onu msn de görmüş aylar sonra msn e girmiş sewgilim kuzene demiş ki ZEYNEBİ HALA SEWİYORUM ONA ÖLDÜ MESAJINI BEN DEİL YEĞENİM ATTI Bİ GÜN ANNEANNMEDEN ÇIKTIK ARKADAŞLA KAZA YABTIK EHLİYET YOKTU ARABA EMANETTİ 1 HAFTA EWE GİDEMEDİK bizi öldü sanıyolardı.. nese ben bunları örendim tam mutlu oldum derken bana BEN ESKİ ÇIKTIĞIMI UNUTAMADIM ZEYNEP BEN ASLINDA HEP ONU SEWMEYE DEWAM ETMİŞİM .. dedi inanabiliyor musunuzz benim dünyam bir kere daha yıkıLdı .. aradan çok zman geçti şimdi ben gene konuşuyorum onunla gene..! içimdeki bu sewgi grur bırakmadı bende onu hala çok sewiyorum bana ben seni bıraksamda sen beni bırakma demişti ne oldu neden yok yanımda neden..! şimdi arada bi beni sewdiğini söylüyo ama artık inanamıyorum ona ne bileyim işte ah içimdeki bu sewgi.. HAKETMEDİM BEN ONUN GİDİŞİNİ..! |