aşk mı ? :S bilmiyorUm nedEN böyl..biliyorum... aşk böyle bireymiş demek sen isteyince değil o istediğinde gelirmiş sana sen istemedende olsa açarmışsın kalbini sonuda kadar.. hep derdim: ben dur deyince duracak diye.. düşünme dediğimde..düşünmeyecek. olmuyormuş sen birkere kendini onun kollarına attığın gün o seni bırakmıyormuşş bıraksın.. olmuyor işte bu kadar basit kelimeyle bitecek şey değilmiş.. bıraksın sözü senden değil ondan gelecekmiş.. aşk,ben bittim dediği gün senden gidermiş.sen bitti dediğin gün değil.. o gittiği gün çağırsan da gelmiyormuş..nasıl git dediğinde gitmediyse öylece kendi bildiğini yapıyormuşş.. içten içe acıtıyormuş senii.. günden güne yokluğuyla yok oluyormuşsunn.. gülüp geçmek istiyormuşsun gülmek için ağzını her açtığında AŞK diyormuşsun farkında olmadan.. birkez daha canın acıyormuş.. haykırmak istiyormuşsun ondan ve onun izlerinden kurtulmak için.. bağırdıkça kEndi sesinde kayboluyormuşsunn.. kayboldukça kayboluyormuşsun... son birkez dediğin an..uzaktan bakıyormuş sana senin göremeyeceğin yerden.. sen öylece kalıyormuşsun.. ÇARESİZ.. MUTSUZ..
PERPERİŞAN.....
kardeşim yazmış(ESRA) |