Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-19-2008, 16:57   #1 (permalink)
asigirl22
Forum Heveslisi

asigirl22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: N/A
Arrow »»-(¯`v´¯)-»dadlu_caduu'ya özeL»»-(¯`v´¯)-»

Selam sana ablasının bitanesi;

Hayatıma girmenle yaşamış olduğum ve bir rüya sandığım korkulardan ,umutsuzluklardan uyanmış oldum.
çünkü pozitifliğinle hayatıma renk kattın,herşey sevgili değilmiş,herşey acı ve keder değilmiş,önemli olan kız kıza dert ortağı ,gönül yoldaşı olmakta varmış...benden küçükte olsan bana hayatın güler yüzünü göstermeyi başardın.
ve biliyorum ki tatlı cadım senin yüreğin koskocaman bir sevgi pınarı ve banada o sevgi deryasında bir buket gül sundun
artık geceleri ağlayıpta yüreğimi parçalamıyorum,ve mutsuzum diye aç karnına uykulara dalmıyorum...çünkü hayatın tüm kahpeliğine rağmen güler yüzlü olmayı öğrendim hemde bikaç gün önce...
Ben bugünlerime gelene kadar hep isyan ettim ölmek istedim,ve anladım ki ölmek çare değilmiş,artık en sevdiğim şarkıları açıpta gidenlerin ardından ağıt yakmıyorum....
Evet....
forumun en tatlı cadısı''ÖZNUR'um'' sitedeki bu nickini hakederek kullandığını sakın unutma...seninle hiçbir bağımız yok ne sen benim kanımı nede ben senin kanını taşıyorum ama bunu sakın unutma bazen yakınlarımızdan bile vefalı çıkar dostlarımız...
ÇOk tatlısın,çok şirinsin cana yakınsın bu yönünle herşeyi elde edebilirsin, ve şunuda sakın aklından çıkarma sevdiğin kadar sevilirsin.

»»-(¯`v´¯)-»»»-(¯`v´¯)-»dadlu_caduu ('V')asigirl22»»-(¯`v´¯)-»»»-(¯`v´¯)-»

<< SeRsErİ PrEnSeS >>
asigirl22 Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla